Avatar uživatele
LuK4S3k CZ

Dobrý den budu jsi kupovat novou grafickou kartu a budu potřebovat poradit.

Dobrý den budu si kupovat grafickou kartu jak už jste se jistě dozvěděly z nadpisu a moc jím nerozumím a proto potřebuji poradit. Potřebuji nějakou grafickou kartu na které pojede třeba bf3 a ty moderní hry call of duty 8 a ty nějaké hry z luxus grafikou stačí když řeknu tomu prodavači grafických karet že potřebuji grafiku z vlastní paměti 1GB ? děkuji za odpověď.
Doplňuji:
S tím zdrojem vím že si budu muset když tak koupit nový ale s tou základovou deskou jsem to nevěděl tak díky aspoň za toto.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4160 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
cochee

Odpoveď byla označena jako užitečná

Ne, nestačí. Navíc, dobré herní grafické karty určitě nejsou výrobcem znehodnoceny malou pamětí, 1 GB je naprosté minimum – ovšem je spousta karet s jedním i více GB paměti a přesto moderní hry neutáhnou.

Zde http://extrahar­dware.cnews.cz/test-16-dx11-grafickych-karet-dil-1 máš asi půl roku starý článek o testech herních grafických karet. Studiem určitě získáš přehled o tom, co má a nemá umět grafická karta pro hry. Pokud se ti to nechce studovat, na konci 2. dílu článku je shrnutí, kde se dovíš o cenách a o poměrech cena/výkon. Vzhledem ke stáří článku se dá předpokládat, že některé karty už nebudou na trhu a ceny asi budou vesměs jinde (níže).

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?LuK4S3k CZ Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
www

Na tvém místě bych si pozval zkušeného uživatele PC a nechal si od něj poradit jak a co dál.
Koupě grafické karty bez znalostí dalšího HW i SW může být k ničemu.
Zkušenost

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Bedy

Ty bys raději měl pilovat češtinu… tolik hrubek
A když už jsme u toho – záleží jakou máš základní desku (aby byla kompatibilní) a dobrý je kouknout na zdroj, aby to utáhl.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Počítače a internet