Avatar uživatele
anonym

Dobrý den, chci se zeptat na to, jestli je to dobrý nápad mít se ženatým mužem dítě, když ho chce i on?? Gábi

Jsme spolu už dva roky a zažily jsme spolu hodně věcí a trávili spolu i týdny na dovolených...­..Hrozně ho miluji a nechci o něj přijít…Znám se i s jeho synem, bratrem, sestrou…

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4931 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kropitko

Já si myslím,že je to jedno,pokud ho milujete,tak klidně dítě mějte nehledě na to,jestli je ženatý,nebo rozvedený. Pokud manželku podvádíte už dva roky,tak v tom žádný zásadní rozdíl nevidím.
Kdyby se rozvedl a byl s Vámi, tak Vám stejně nikdo nezaručí,že než se dítě narodí,tak s Vámi pořád bude. I kdyby jste byli rodina,tak není nikde napsáno,jak dlouho rodina budete..
Snad jen, jestli jste mladá,tak bych ještě počkala,třeba se objeví někdo lepší,no a pokud už tikají biologické hodiny,tak bych neváhala a pokud bych v tomto vztahu chtěla pokračovat i nadále,tak bych do toho šlo,,,,
Jinak by se Vám taky mohlo stát,že budete za pár let sama,bez milence,bez manžela,,no a co je na tom nejhorší,tak i bez dítěte,protože by to už třeba nešlo…

Ale je to jen můj názor,já bych si život bez dětí nedokázala ani představit.
Promyslete všechna pro a proti,,jen Vy se můžete rozhodnou. Záměrně nepíši zodpovědně,jelikož i zodpovědná rozhodnutí neznamenají,že vše dopadne dobře,,,

P.S. Všichni jí tu moralizujete,za­jímalo by mě kolik z vás má máslo na hlavě,,,,bože jak jste dokonalí,morální. Nebo zrovna odpovídají ti,co žijí ve spořádaném manželství již několik let a jsou si 100% jistí,že jim to vydrží a že si vzali tu pravou/pravého a že se jim nikdy nemůže přihodit nic podobného?!

Já to znám,sice z té z druhé strany,ale znám,děje se to dnes a denně,,neříkám,že je to správné,neschvaluji to. Jen se snažím vžít do situace,,,co kdyby to byla poslední možnost mít dítě,,,pak si celý život bude vyčítat,,,,jak byla hloupá,že dítě neměla,brala ohled na rodinu,,která evidentně už teď neplní 100% funkci rodiny,,,,,
Teď se rozhodne dítě nemít,no jak píši,může se klidně stát,že ten super samec(stíhá dvě baby) se poblázní do další,,,,no a milá Gábi zůstane sama,,,,,on odejde od rodiny stejně dřív a nebo později a nějaká Gábi v tom hraje docela malou roličku. Ten muž je blb,ale kde je napsáno,že zrovna Vy nemáte dítě z blbem,,,jenom o tom třeba ještě nevíte,,,ale máte aspoň to dítě,,to za to stojí,,,
Doplňuji:
FilosofovaEm a vy se vážně domníváte,že pokud si najde nějakého jiného partnera s kterým se rozhodne mít dítě,,že ten jí bude předvádět servis,který vy popisujete,,mě přijde,jak když tady všichni čtete nějaké báje a pověsti,nebo jste snad z jiného světa a chcete mi tvrdit,že všichni máte naprosto dokonalé manželství,nikdo se nerozvádíte,nikomu partner nezdrhnul po pár letech k jiné??? No tak já jsem asi Mimozemšťan 😁

Upravil/a: kropitko

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
hanulka11

To je fakt těžké …jenže je třeba si uvědomit to co dělá nyní on své manželce ,může za rok dělat vám.Zase si najde někoho jiného a odejde od vás. I když jistotu dneska nemá člověk v žádném vztahu.

Já bych s ním dítě nechtěla.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
BEAES

Nemyslím si, že je to dobrý nápad. Dítě je veliká starost a zodpvědnost. Proč se dotyčný nerozvede, abyste mohli být úplná rodina? Jak jednou vysvětlíte, že má tatínek jinou manželku a žije někde jinde a třeba i tráví Vánoce v jiné rodině. Ono nic netrvá věčně, ani zamilovanost. 2 roky je ještě krátká doba, zkuste s dítětem ještě počkat. Ono totiž s dítětem už nepůjde tak užívat, vše se bude komplikovat, tak ať toho časem nelitujete.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
aramah

No dobrý nápad není ani to,chodit se ženáčem,já vím dneska se to tak nebere ale mít dítě s ženatým chlapem to fakt ne!Je to na vás.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
benaja

Znám se i …To ma být jako argument pro dva dospělé lidi přivést na svět dítě?Mě připadáte nezralí oba.on pro mimomanželský vztah s vami,vy,že můžete uvažovat o dítěti s mužem,jež má závazky jinde!Dejte si vaše poměry do pořádku,a pak vám snad nic nebude stát v cestě a miminko si pořiďte,v tuto chvíli je to rána pod pás rodině,ke které ma povinnosti.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
FilosofovaEm

Byla bych trochu věcnější – když bude mít tvoje dítě v noci vysokou horečku, on bude zrovna chrupkat vedle své manželky. Bude pořád na telefonu, když bude potřeba? Fajn. A bude ti pomáhat s přebalováním, venčením kočárku? A až budou dítěti 3 roky a ty budeš chtít nastoupit do práce, bude vyzvedávat dítě ze školky on a čekat s ním u tebe doma, než se vrátíš? Mít muže z jiné rodiny je věc nemožná, takže bych s ním dítě neměla; ledaže by mi ujížděl vlak a já neměla jinou možnost si dítě pořídit. A potom bych se snažila zařídit tak, abych tatínka k dítěti nepotřebovala.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
nikolaj2

jo Gabi,když se ti libi vlastnosti toho ženače tak to ditě pak chtěj pa Milan

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Miroslavst

Tak trošku nechápu argument „a nechci o něj přijít“.
Nebudu zde tvrdit, že je to špatné nebo dobré, to vše totiž záleží jen na dohodě vás dvou, tedy spíš tří (Vás Gábi, ženatého muže a jeho ženy). Tvrzení, že se znáte s jeho synem, bratrem i sestrou vám nedává jakékoli nároky na společné dítě.
Víte mě také zná jedna žena, zná mého syna, sice mě nemiluje, ale nedokážu si představit, že jen toto by byl důvod proč mít spolu dítě.
Jak jsem uvedl na začátku, argument že o něj nechcete přijít mi připadá, že jej chcete k sobě nějakým způsobem uvázat. Prostě budeme mít spolu dítě a teď mi neutečeš. Bohužel, pokud bude chtít, tak uteče. Hold bude s vámi mít dítě a bude na něj i možná platit, ale vy jej mít nebudete. Taková může být realita.
Nejsem v pozici nějakého soudce, abych vás odsuzoval, ani rádce, který vám radí ano běžte do toho. To vše záleží jen na vás.
Pokud žádná strana nenamítá nic proti, tak ano a třeba to bude i hezký partnerský vztah.
Opravdu v této situaci těžko radit.
Zde máte můj názor a rozhodnutí je jen a pouze na vás.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Není to dobrý nápad. Všechny ostatní řeči jsou jenom řeči.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek