Avatar uživatele
mefiklo

Dobrý den, chci se zeptat, zda-li někdo má zkušenost se systémem Goldenbiz – http://jdem.cz/wkp45 ?

Dobrý den, chci se zeptat, zda-li někdo má zkušenost se systémem Goldenbiz – http://domaci-prace-doma.mefistofe­les.cz/golden­biz-prace-na-doma ? Děkuji za odpovědi

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4207 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Hlada

Reklama na začínající e-shop. Sortiment a ceny jsou zatím na úrovni malého koloniálu. Není se čemu divit, obrat tohoto obchodu je nepochybně tak malý, že neumožňuje získat nějaké větší rabaty od dodavatelů. sympaticé je, že posílají zboží zdarma. Platba předem, reklamace může být obtížná. Myslím, že dosažení povinného odběru 500 Kč/měsíc z tohoto sortimenu bude problém i pro větší rodinu.
O principu MLM a řetězových her toho bylo už napsáno dost. O tom, že tyto způsoby prodeje nemohou spolehlivě fungovat v tak malé zemi, jako je ČR, je možné si přečíst jinde nebo oprášit znalosti středoškolské matematiky.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Bedy

Tento systém je zjednodušeně letadlo. Takže rychle ruce pryč od toho.
Jenom pitomec by do takového systému šel, bohužel mezi občany ČR je stále dost pitomců, a tak taková letadla stále přibývají, protože „klientela“ se vždy najde. Bohužel.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Funna

hmm…zase letadlo…bych chtěla vidět, jak ti někdo ZA NIC dává 78000 měsíčně…to by byli padlí na hlavu…a hlavně, trochu se zamysli, v životě by na takovou sumu jen prodejem slevněného zboží nemohli vydělat !!!…ty se jim upíšeš na ninimální odběr za tisíc peněz za měsíc…a to bude asi tak všechno, co s toho budeš mít…a v podmínkách je, že musíš získat min. 5 lidí…ne, že získáš jednoho a máš za něj 25 kč…min. 5 jinak nic…taky jsou v něm různé podmínky abys měl dopravu zboží zdarma…první si nastuduj podmínky a zjistíš, že je to zase jen podvod!
https://www.gol­denbiz.eu/index­.php?main=tex­t&id=5

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek