Avatar uživatele
anonym

Dobrý den, jak zjistím, že dlužník podal žádost o osobní bankrot, kde, do kdy a jak se mám přihlásit o svůj nárok?

A když se nestihnu včas přihlásit (dlužník chce dluh vůči mě zatajit) a jemu bude schválen osobní bankrot, přijdu o své peníze/nárok? A pokud se stihnu přihlásit a jemu bude schválen a splatí část dluhu, znamená to, že zbytek už neuvidím – resp. nebudu mít nárok na plnou výši? Hledám k tomu informace, ale všude nacházím jen info z druhé strany – ze strany žadatelů, pokud byste mě mohli i na nějaké důvěryhodné stránky/informace nasměrovat, byla bych moc ráda. Předem děkuji za odpověď. Marie

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4509 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
panenka

Pokud vám někdo dluží peníze je mu povoleno oddlužení už soudem bohužel už svou půjčku od dlužníka nedostanete.měla jste využit toho když se všichni věřitelé o svou pohledávku přihlašovaly tak i vy jste se o ní měla přihlásit.Ted když už je mu to soudem povoleno dlužníkovi zůstane životní minimum po dobu 5 let a zbytek jde na splátku která se rozdělí mezi věřitele.
Pokud potřebujete pomoci napište mě a já vám ráda pomůžu .Jsem finanční poradce který se tady touto problematikou zabývá a lidem ve velmi těžké fin.situaci pomáhá.

jinak zde si najdete více informaci o dlužníkovém řízení jak probíhá a zda mu bylo soudem odlužení povoleno.

http://insolvencni-rejstrik.cz/

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
kobyla

Dobrý den. Napište mi na sebe kontakt. Mám s tímto zkušenost. vikovajirina@seznam.cz

před 4480 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Finance a podnikání