Avatar uživatele
Vlcice78

Dobrý den, poradí někdo jak na migrénu ?

Každý měsíc trpím 3 dny migrénou spojenou s menstruací.Lé­kařka mi předepsala algifen který po čase přestal zabírat tak jako čípky které mi napsala později. Nezabírají už ani jiné léky na bolest.Pokud má někdo radu prosím napište. uvítám i rady jak si pomoci bez léků, jen s přírodními prostředky. Za odpovědi děkuji.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, panenka, Jahoda, rynek878 před 5042 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kropitko

V první řadě,je potřeba před menstruací myslet na to,že zase přijde migréna. Já jí mívala,když jsem byla ve stresu,jelikož jsem si vždy uvědomila,že stres rovná se migréna. Jinak mě hrozně pomáhal,klid,tma a chladit si nohy ledem. Když už to bylo moc,tak mi lékařka píchla injekci a ta zabrala pokaždé.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
panenka

Taky občas mívám bolesti hlavy když jsem byla u lékaře předepsal mi Algifenové kapky stejně jako vám a taky mi to nepomohlo.Moje známá která trpí Migrénou mi jednou poradila abych si vždy při bolesti vzala Ibuprofen od té doby nic jiného na bolest nepoužívám.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
iwetax

Sice jsem naštěstí migrénu nikdy neměla, od babičky ale vím, že pomáhá leznout si tam kde je tma , ticho a chladněji. Přeji den bez bolesti.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

DOBRÝ DEN.NA MENSTRUACI A MIGRÉNY JE IBUPROFEN NEVHODNÝ,JELIKOŽ ROZTAHUJE CÉVY COŽ VÁM VELICE ZESÍLÍ MENSTRUACI A BUDE VÁS NAVÍC JEŠTĚ BOLET O TO VÍCE BŘÍŠKO,DÁLE TÍM,ŽE VÁM IBUPROFEN ROZTÁHNE CÉVY TAK MIGRÉNA JEŠTĚ ZESÍLÍ.JÁ VÁM DOPORUČUJI TABLETY KTERÉ PŮSOBÍ ZÁROVEŃ PROTI MIGRÉNĚ A PROTI BOLESTIVÉ MENSTRUACI A TO: ATARALGIN, VALETOL , SARIDON A NEBO NALGESIN-S.TYTO LÉKY ZABÍRAJÍ!!! POTOM HLAVNĚ CHLADNĚJŠÍ,TMAVÉJŠÍ MÍSTNOST,PÍT CHLAZENÉ MINERÁLKY BEZ BUBLIN A JÍST JEN SUCHARY.TAKÉ VÁM VŘELE DOPORUČUJI ASI 1 LITR CHLAZENÉHO ZELENÉHO ČAJE S DOSTATEČNÝM MNOŽSTVÍM MÁTY PEPRNÉ.PŘEJI VÁM VŠE DOBRÉ.---ZAJ-PO

Zdroj: ZNALOSTI

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
ABdenis

Dobrý den,
z vlastní zkušenosti vím, jak je migréna nepříjemná. Trápila mě kolik let. Vyzkoušela jsem kdejaký prášek, ale to bylo tak akoráte na podráždění žaludku. Nyní užívám přírodní produkt OK Alfa plus a mám po bolestech. Občas se slabá projeví, ale opravdu je to nic proti tomu co jsem měla před tím. Vřele doporučuji vyzkoušet. Poskytnu i více info v případě zájmu.

před 5004 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Vlcice78

Tma a klid zabírá, ale jsem na mateřské se skoro 2 letým synem. tak mi bohužel nehrozí abych si v klidu lehla 🙂

před 5042 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Zdraví