Avatar uživatele
saba

Dobrý den,ctěla bych se zeptt, co je potřeba udělat pro svěření dětí do své péče.

S přítelem jsme se rozešli a jeho matka mi vyhrožuje,že mi vezme syna. mám i dceru, ale ta ji nezajímá. otec dětí holduje alkoholu a pokuď se víc napije tak je agresivní.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5192 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
standa

Musíte adresovat soudu (okresní) návrh na úpravu styku s nezletilými dět­mi.

Do návrhu uveďte všechny důvody a argumenty jak byste si styk se svými dětmi, ať již z vaší strany nebo ze strany jejich otce, představovala.

Pro svá tvrzení uvádějte důkazy případně návrhy na svědectví…

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Michal

Bude muset rozhodnout soud! Pokud jste ve veliké tísni, obraťte se na Bílý kruh bezpečí.Tam se Vám dostane i právní pomoci a tuším,že zdarma. A nejen to.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bond73

Budte v klidu a bez obav,jelikoz neni mozne,aby matka vaseho pritele vam mohla ,jen tak vzit dite,proto by museli byt, hodne velke nedostatky, ve vasi peci o nej a to si myslim,ze neni.Tak,nyni k vasi otazce,co je potreba proto,aby byli vase deti, svereny do vasi pece.Neni to vubec slozite,napise se navrh k soudu, na zmenu vychovy a vyzivy,k vasemu okresnimu soudu,kde bydlite,ale nejdrive si zajdete, na vas meststky urad ci magistrat a vyhledejte urad socialne-pravni ochrany deti/je to pece o dite/,zde vam pomuzou ,tento navrh napsat a pokud ne,zajdete na ten okresni soud a vyhledejte tajemnici soudu, pro opatrovnicke veci a ta vam tento navrh napise,nejlepe tam zajdete v pondeli ci ve stredu,jsou to uredni dny.A pokud, ani tam by nebyli ochotni,navstivte obcanskou poradnu,kde poskytuji bezplatne pravni poradenstvi a take tam lidem pomahaji, se sepsanim vsech moznych navrhu k soudu,mimo trestnich veci.Obcanske poradny pracuji, skoro ve vsech okresnich mestech a zde vam zasilam jejich web.,kde jsi najdete, vam nejblizsi poradnu ano,je to www.obcanskepo­radny.cz.Nemej­te strach,nikdo vam neveme vase deti a matka vaseho pritele, ma zcestne predstavy a pokud by chtela neco takoveho provest,ihned a bez vahani volejte policii,jednalo by se o protipravni cin.Hodne stesti preju a pokud by jste mela nejake nejasnoti nebo cokoliv jineho ,napiste mi na email: bond73@seznam.cz,rad vam pomuzu,jinak preju hodne stesti a opatrujte se s detmi,vse dobre dopadne,nebojte se.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek