Avatar uživatele
kulis56

Dobrý den,prosím o pomoc,je mi 27,mám selest v levem uchu(pískání),v o­bou cítím tlak az takové pálení,zřejmě to bude vni

trní ucho,na ORL jsem byl 3×,nepomohli!jen kapky do uši,betahistamin a antihistaminika a nic nepomaha,prosím o pomoc,je to des
Doplňuji:
Vím,že je to tinitus a od páteře to není,a žít s tím nebudu,to je hloupost,vše jde vyléčit

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? annas, briketka10, da ny před 3716 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Opět radu z jiného soudku, kterou ti, kteří nevyzkoušeli, znevažují. Nevnucuji, každý má právo rozhodnout se, je to jeho volba. Nejsem žádný dealer, ale uživatel, který si vyléčil zdravotní problémy, třeba i s ušima.

Sděluji již po několikáté své zkušenosti. Pískání v uších se dá zbavit. Je to důsledek nevyrované energie ledvin a močového měchýře. Lepší je prevence pomocí bylinek než léčení následků pomocí chemie…

Jde o poznatky z čínské medicíny a z léčení alternativními prostředky – homeopatií a bylinkami. Zkuste pít kvalitní ledvinový čaj, pokud se nerozhodnete jinak .

Kdo nepoznal, ať nezatracuje. Vím své. Léčení je zdlouhavé, ale funguje …

Uši znamenají problémy s ledvinami, tím i chybějícími minerály.

Zkuste si pročíst článek, kde se dovíte mnohem víc, je třeba upravit i stravu.
Nepřesvědčuji vás. Píši z osobních zkušenosti, někde jsem to psalaměla jsem velké problémy i v jiných oblastech, , ale nemůžu v historii najít.

Dobré jsou bylinkové extrakty, které orpavdu pomáhají. Najdete v odkazu – pročtěte si informace o přípravku Diocel. Samozřejmě je vhodné navštívit odborníka, který se zabývá čínskou medicínou. Léči příčinu.

http://www.di­ochi.cz/main/reg_ka­talog.php

http://www.e-stranka.cz/re­generace/2003/02/l­edviny.htm

2 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10, vagra Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
www

O pomoc žádej třeba jiného lékaře ORL ! Zde se dozvíš jen pramálo, max. babské rady komu co pomohlo ap., což nemá z hlediska pacienta i lékařských zkušeností žádnou váhu.
Názor

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?beer Nahlásit


Avatar uživatele
Funna

tohle nemusí být vůbec záležitost uší, ale krční páteře…
Doplňuji:
fajn..když víš, co ti je, tak co chceš po nás?…napiš TINNITUS do googlu a studuj…najde ti to spoustu odkazů…např. Popis a využití magnetoterapie při tinnitusu…

Upravil/a: Funna

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
marci1

Pravděpodobně se jedná o „tinnitus“. Příčiny mohou velmi různé a většinou nic nepomáhá a člověk se s tím musí naučit žít. Podobnými problémy trpí asi 15–21 procent populace. Zkuste znovu navštívit lékaře na ORL.
http://www.pro-audio.cz/tinnitus/
Doplňuji:
http://www.od­povedi.cz/sear­ch?q=tinnitus

Upravil/a: marci1

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
JirkaXX

Jsou to stazene slachy, ktere vedou podelne od noh, pazi, krku az po ucho. Tyto slachy byvaji stazene a tak zpusobuji problemy v usich – selest, vnimani zvuku, radia, nmapr. v aute pri otevrenem oklenku jako chrapteni, piskani v usich atd.. nejdrive bych se nechal vysetrit na URL aby se podivali do ucha kamerou, zda tam neni zatka, zanet, atp., pak bych se zacal zajimat o pater – zda neni sedave zamestnani, sezeni na tvrdem podkladu, atd, zda necitim take slachy v noze, v ruce, na krku, atp., pak navstevoval masaze, predevsim slachy v oblasti krcni a pak se venoval cviceni a to posilovani krcnich svalu v kombinaci s jejim natahovanim, napr. aktovne jogu. do 2 let by melo byt vse v poradku.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
MK44

Takové případy znám. Vyzkoušela se řada prášků, odblokování páteře, dokonce i 10ti denní pobyt v nemocnici s infuzemi – a tinnitus zůstává! Možná, že lékařská věda zas pokročila takže, kdybyste v léčbě uspěl, dejte mi vědět.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
da ny

Co na to praktický lékař?
Příčin může být mnoho: krční páteř, spíše vyšší krevní tlak, borelióza aj.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
knedlik123

da ny
vsimnul jsem si tveho „borelioza“! Ani nevis,jakou mas pravdu ! Je-li tinnitus vyvolan boreliozou(nutno na ni testovat u lekare-a to lekar zpravidla nedela,nebot to nemuze predpokladat)dal by se dale osetrovat.Jinak plati tinnitus jako nevylecitelny. Doufam,ze to tazatel taky cte,kdyz uz si davame s radami zalezet.Vsadim se,ze to uz necte,kdyz uz je ta otazka 2 dny stara.

před 3714 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek