Avatar uživatele
pájulinka

Dobrý večer.Chtěla bych se někoho zeptat,zda dělat závěry nebo,co dělat,když jsem zjistila,že mi je přítel „asi“ nevěrný

Dobrý večer.Chtěla bych se někoho zeptat,zda dělat závěry nebo,co dělat v případě,když jsem zjistila,že mi je přítel „asi“ nevěrný? Můj přítel totiž začal jezdit na montáže a dneska dopoledne jsem mu (i když se to nedělá) vlezla do telefonu.(vím,že je to špatný,ale nedalo mi to) No a v odeslaných jsem našla zprávy,co psal můj přítel kolem 22:00 hod až 23.hod kamarádovi z práce,který za nimi jel na tu montáž.A bylo tam něco,že s dvouma kolegy chlastá.Pak psal,(zdůraznil to na začátku slovem=TY VOLE)že ten jeden po chvíli musel odejít,aby se někde sám uspokojil a že ten druhý společně s mím přítelem tam jsou sami s nějakou ženou,která to po nich chce a že jí teda dají,a pak že se uvidí,co bude dál.No a po těchto smskách tam byla poslední a ta zněla- To byl dobrej vpich. Co bych měla dělat?-myslíte,že by to bylo možné vtipkování a nebo opravdu nevěra?Kamarád který ho zná mi tvrdil,že mě miluje a že by tohle neudělal a že je možné,že si z toho kolegy jen vystřelil…ale znáte to-alkohol odbourá všechny zábrany.Co tedy v takovéhle situaci dělat-jsem opravdu zničená …měla bych to hodit za hlavu,když mi tvrdí,že mě miluje ? Prosím ,poraďte

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, Alesh, Pájo před 4573 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Tom.Noddy

I kdyby to tak bylo, šlo zřejmě jen o ten „vpich“. Pokud tě miluje, je to mnohem víc, než nějaký úlet někde. Je třeba rozlišit nevěru sexuální a citovou. Proti sexuální nic nemám, pokud o ní nevím. Proto příště nelézt do mobilu..co oči nevidí…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Alesh

Njn, to je složitý. Začíná to jakýmsi pocitem (podezření), pokračuje to vlezením do mobilu (hledání důkazu). Následuje analýza problému (dotaz zde). Pak přijde zdráhání (pokus hodit to za hlavu). Další fáze je vybalení věci na rovinu (stejně to na něj nakonec vybalíš). No a pak už je jen odhalení (přiznání) a rozchod, což budou opravdu nechutné záležitosti. No a co teď s tím, viď?
Jsou lidi, řekněme 90 % mužů a 10 % žen (ty procenta jsem si vymyslel, ale ± to tak bude, možná je to 80:20, nevím), kteří mohou mít sex s někým a není to pro ně citová záležitost. Ti se pak sbalí a jdou domů jako by se nechumelilo a opravdu to tak i pro ně je. Pak je ta druhá skupina 90 % žen a 10 % mužů, kteří to mají spojené s city, vztahem atd. Problém je v tom, že pokud člověk spadá do jedné skupiny, tak posuzuje i toho druhého většinou stejně a v tom je ten problém. Je velká pravděpodobnost, že chlap (i ten tvůj) patří do té skupiny větší (možný sex bez citů) a pak pokud se tedy i něčeho „dopustil“, tak to absolutně nic neznamená a není z toho potřeba vyvozovat nějaké drastické závěry. Problém by to byl pouze tehdy, pokud tomu tak není a současný vztah má např. už jen ze setrvačnosti, už tě tedy nemiluje atd. Ale to snad poznáš, ne? Každopádně hrabat se někomu v mobilu či jinde v soukromých věcech je velká prasárna a v konečném důsledku to ublíží nejvíc tomu narušiteli (osobní zkušenost).

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Tak se tam rozjeďte a nabídněte se jako společnice. Nemyslím že lidé jsou nějak morální. Tak proč toho nevyužít? Napište sem proč by vás miloval? Kvůli bydlení, vaření, jisté posteli? Nebo se seznamte s tou ženou třeba dáte hlavy dohromady. Ti by pak koukali. Jinak, o čem by si ubytovaní kecali před ubytovnou s cigaretou v tlamě? Vlastně se tam vytahují jeden před druhým a pořád se smějí. V každé oblasti působí přítomná uklízečka, nebo recepční na záskok. Ta se v předvečer pozve a někdo jí zaplatí. Parta dělníků se na ní pak vystřídá. V práci si pak nevykládají o tom, jak by se práce dala uspíšit nebo o výsledcích voleb na Bali, už vůbec neplánují levné zájezdy do Turecka s rodinou na poslední chvíli. To víte, po pivě chlapovi stojí. Ti se chápou všeho co příroda nebo město dá. Ti slušnější nepijí a tak nejsou tolik nadržení. A když to na ně přijde, použijí přetlakový ventil a těší se domů. Prohlížení cizích smsek není žádná prasárna jak to tady nazval kolega. Kdyby ano, tak si do budoucna budete vyčítat všechno. Jedna z celé řady žen které zná jste i vy. Tak on se chová prasácky, ne vy. Kdybych s vámi do budoucna počítal a vy se mnou, určitě bych vás nosil na rukách i s nákupními taškami. A na montáže bych se vykašlal. Pro dalšího půl roku to hoďte za hlavu. Buď se srovná, nebo ho opravdu potřebujete. Jak ale bude v dalším turnusu mluvit o tom co bylo doma? Že nedostal, tak musí zavolat té uklízečce? To máte těžký ale manželé nejste, tak co.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
jiriii

Ty sama máš spousty možností zjistit zda má cenu tento vztah. Podívej se na Váš vztah, napiš si co Tě na něm přitahuje, co na něm máš ráda, čeho si na něm vážíš, zda Ti otevře dveře, pomůže Ti obléci kabát a to udělej i naopak, napiš si vše co Tě na něm štve, všechny chyby, i ty maličkosti, vím že když člověk cítí že o toho druhého může přijít tak je nešťastný a málo kdy si připustí jeho špatné vlastnosti.
Ty víš sama jaký je, jak jste se poznali, o čem váš vztah je, Pokud se k Tobě chová mile, je pozorný, pokud pro něj nejsi jen „pračka, kuchařka,apd“ tak bych to nebral tak vážně a počkal bych, (znám toto z vlastní zkušenosti, mohou to být jen machýrské řeci kde si chlapy jen navzájem utužují kdo je větší king) pokud by se to zhoršovalo buď ta první kdo udělá první krok, sedni si s ním a řekni mu na rovinu že vidíš a cítíš že se od sebe vzdalujete, zeptej se ho na jeho názor, pokud Tě miluje tak se začne bát že by o Tebe přišel. On si musí uvědomit kdo je pro něj v životě důležitější, a s kým mu je dobře.
Vím že budeš mít strašnou chuť mu říct že si našla sms v jeho tel, ale to nedělej!! To by byla ta největší chyba! Pokud je ve vašem vztahu ještě nějaká důvěra(i když z Tvé strany už asi menší) tak by si ji pohřbila.
Pokud ale už teď Ti dává najevo že pro něj nejsi nic víc něž to co jsem předtím psal, pračka apd. Pokud je k Tobě bezcitný, bezohledný, nedokáže se na tebe usmát, políbit tě, a ani nic víc, tak začni jednat. Jestli si jen nalháváš že to bude zas dobrý, že je přeci jeden den v týdnu v skvělý, tak to udělej hned. Pokud vztah není o důvěře, tak nemá cenu v něm jakkoli pokračovat.
Jak jsem řekl Ty ho znáš nejlíp, nenápadně ho pozoruj jak se k Tobě chová, a pokud těch krásných vlastností je méně než těch negativních tak to ukonči, vím jsou to silná slova, ale člověk někdy musí udělat velký krok. Nezapomeň že když něco zkončí zas něco jiného začíná. Ze začátku má člověk strach ze samoty ale po pár týdnech vše přebolí ale musíš to hodit vše naráz za hlavu a jít pouze do předu, neotáčet se a pouze jít ku předu.
Znám to, nedávno jsem se rozešel po 5 letech a hodně jsem trpěl, až když jsem si uvědomil že se nesmím koukat dozadu ( fňukání, bát se vyhodit pá věcí od ní, nebo jen dát je do pytle do garáže) tak bych se s toho asi nedostal. Teď se jen ohlédnu a říkám si, další životní zkušenost která mi ukázala kudy a jak jít dál. Teď pomalu vidím co jsem ve vztahu udělal za chybu a co člověk dokáže přehlídnou když někoho miluje. Láska člověka zaslepí a snaží se vidět jen to dobré a lže sama sobě.
Pokut ale v Tvém vztahu převládají kladné vlastnosti, pokud je k Tobě pozorný, dává Ti najevo že Ty si pro něj na prvním místě, tak to ber jako hloupou klukovinu, kterou si určitě i sám uvědomil. Hodně štěstí a síly.

Zdroj: http://www.you­tube.com/watch?v=dtu2h-BROHQ&feature=mh_lol­z&list=HL13180994­51

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
baghira

Tou větou o vpichu taky mohl jen hodnotit výkon svého kolegy. Možná hledáš problém tam, kde není.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Damiana

Zaráží mě, že vůbec usiluješ o to, aby byl Tvým přítelem tak vulgární člověk, který se vyjadřuje o sexu slovem vpich a „chlastá“ s kamarády. Neponižuje Tě číst textovky takovému muži? Co tam asi najdeš? Já vím, dost se toho nažvaní o tom, jak je to nečestné – bla bla, ale to vykřikují hlavně Ti, kteří spí s mobilem pod polštářem. Kdo nemá co skrývat, ten to neřeší. Co kdyby se něco důležitého stalo, nebo mu někdo vyhrožoval či ho vydíral a on to před tebou z obav tajil. Spíš je to o důvěře, partnerství a vyspělosti vztahu. A jestli chceš vědět pravdu? Tak se ho na rovinu zeptej. Když se začne rozčilovat, že jsi mu četla txt, můžeš mu říct, že seš alespoň brzy dozvěděla jaký je ubožák. Chlap Ti připadné nedorozumnění vysvětlí, zbabělec se bude hádat a házet vinu na Tebe. Stojí Ti ten týpek fakt zato?

před 4557 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Rodina a vztahy