Avatar uživatele
bububabu

Dobývají se dnes ještě ženy?

V dnešní nemravné společnosti kde stačí na holku zamávat nebo se usmát a už s vámi jde do postele mě zajímá jestli vy muži ještě dobýváte své vyvolené a jak dlouho vám to trvá nežli se vám podvolí?

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Drap, Anikitos před 2901 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Nerevarin

Tohle dobývání jsem nikdy moc nepochopil. Mně to připadá jako kr.vina z filmů, která nemá reálný základ. Buď si padnete do oka a jde to tak nějak přirozeně samo, nebo to nemá cenu. Když vidím, že se k ničemu nemá, přestanu jí kontaktovat, protože jinak bych si připadal, že jí otravuji. A pokud přeci jen zájem má, ozve se, protože ignorace je mocná zbraň. Ono dobývání o kterém je tady řeč, mi prostě tak trochu smrdí obtěžováním. Nějaké ukecávání, podbízení, nebo dokázování bůh ví čeho je mi prostě cizí. Každý by měl vycítit, jestli má šanci nebo ne. Pokud tu šanci máš, nemusíš nic dobývat, ale brány se ti časem otevřou sami. Nikdy jsem žádnou nedobýval a dobývat nebudu. A ženy, které chtějí být dobývané, jsou podle mě spíš nány s tendencí omotat si někoho kolem prstu.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Ano stále. A ještě to tak dlouho bude. Já už vzhledem k věku nikoho nedobývám.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Ale jo, dobývat je potřeba, jenže ve finále se „podvolí“ ten chlap.
A jinak, dneska tě tak dobyjou, že seš samá modřina.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

Máte snáď dojem, že ten večný boj o dobývanie kóty „dívčí hrad“, už skončil ? Veď to by znamenalo, že sa stratil cit lásky. A to nie je pravda. Tak ďaleko ešte „rovnoprávnosť pohlaví“ nezasiahla. Aj v „dnešní nemravné společnosti“ sa ešte stále rozohrievajú láskyplodné buňky dobíjaním méty a vavrínu lásky,

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

K tomu, aby ti holka dnes bez námahy padla k nohám, stačí pořádný fáro, a to nemám na mysli je tak nějaký fáro, co má každej. Na normální ženy úsměv ale pořád platí.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
led

Drap, „Já už vzhledem k věku“ kedy muž zistí, že je už starý? Keď už nevládze, alebo sa už na to nepamätá? :-p

před 2901 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek