Avatar uživatele
mirlin

Docela mi vadí,když pokládá otázky/anonym/,při­tom je spousta velmi užitečných.Jaký je váš názor na ANONIMA! mirlin

Já na takové otázky neodpovídám,anonymy ve mě od počátku vzbuzují nedůvěru.Připadá mi,že se člověk za něco schovává.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? annas, anonym, Sopka, anonym, bari, narcis před 4888 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanulka11

Někdo třeba žádá o pomoc, ani ho nenapadne že by se měl registrovat-nepokládá to za důležité.Mě to tedy nevadí.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Terryle

Ve většině případů mi to nevadí, i když mě lehce vytáčí školou povinné děti, které doufaj, že tu za ně uděláme úkoly. Kdyby se musely zaregistrovat, možná by si to už rozmyslely – přece jen mít i blbou přezdívku už je ztráta anonymity a ta je fajn, když vyrukujete s talkovouhle trošku blbou věcí.

Poslední dny mě ale k šílenství dováděly dotazy CO JE S BADOO. (Badoo by měli zakázat a je pokoj, je to svinstvo největšího kalibru :o/) Jeden anonym za druhým to sem sypal.. až jsem si už ke konci myslela, že se ti lidi neptaj, ale že to je zparchantělá reklama pomocí dobrovolníků – cpete název kamkoli a tím zvyšujete povědomí o značce. Stejně mi přijde divný, že se tolik lidí najednou slítlo akutně zeptat zrovna na OTÁZKY, co je s dementním Badoo… :o/ já o Otázkách nevěděla deset let, a to jsem na netu jako doma. Ale třeba se tím zaplevelila i ostatní fóra, nevím.
Joj, to jsem se rozkecala, ale to mě fakt už vytáčelo. Možná kdyby se lidi museli zaregistrovat, než se zeptají, tak by si i přečetli aspoň první stránku otázek a ty miliony BaDootazů by tam viděli.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dudu

Naprosto s Vámi souhlasím především proto, že za anonymní zprávy, dotazy nebo udání se téměř vždy schovávají jedinci nemající rovné úmysly a čisté svědomí. Odpovídám i na jejich otázky, ale pouze pokud nemám dojem, že někoho podporuji v nepravostech. Z odpovědí na dotaz typu „jak je ve Valdicích“ apod., opravdu nemívám dobrý pocit, ale respektuji svobodnou vůli každého účastníka.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Z některých anonymních se mě některé nezdají. Tak jak to píšete vy.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek