Avatar uživatele
Cenobita

Dokáže Hillary Clintonová dobře uřídit USA, když nedokázala uhlídat ani svého manžela ?

Je opravdu kvalitní manager, který dokáže vést a za kterým jde USA národ, nebo je to jen žena, která touží po moci, kariéře a osobním prospěchu ? Vím, že dokáže spolknout i žábu, když odpustila manželovi Clintonovi nevěru před celým národem, není to spíš bezzásadovost? Některé ženy by toto nesnesly za cenu rozvodu, je to pro ně zrada, ona se však tváří jako by se nic nestalo. Věříte jí nebo ne ?

Zajímavá 0 před 2816 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Ano - je kvalitní manager

Musel jsem něco zaškrtnout abych to mohl dále rozvést.
Nemyslím si, že by byla neschopná, ani že je kvalitní manažer.
Pouze si myslím, že nyní vyhraje, ale ne kvůli tomu, že by byla tak dobrá, ALE ŽE JE ŽENA.
Američani si už vyzkoušeli prezidenta černocha a nyní budou chtít prezidentku ženu a protože se zrovna jiná o toto místo neuchází, tak ji dají hlas.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Ne - ne je neschopná

Jen to ne, měla by se vrátit hezky za plotnu. Trump si to zaslouží mnohem víc, je mnohem inteligentnější, líp se poslouchá, nemele hovadiny.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kepler

Ano - je kvalitní manager

Ale fakt, že neuhlídala svého manžela se schopností vést prezidentský úřad nemá žádnou souvislost. Ukažte mi babu, která by to dokázala! Když manžel chce, tak si zahne kdykoliv.

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Cenobita

Ta moje si mě hlídá, tím o mě projevuje zájem a dává mi tím najevo, co ano a co už ne. Myslím, že Hillary se vůbec nezajímala o manžela, buď ji byl fuk nebo lhostejný, ale hlavně u Clintona to nebyla nějaké náhodné jednorázové zahnutí – úlet, on měl s Monikou regulerní milenecký vztah (muselo to být v okolí znát). Dle mého Hillary prokázala totální neschopnost se zorientovat v nejbližším okolí. Nebo to věděla a tolerovala. V každém případě to měla řešit a nepolykat hady.

před 2816 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek