Avatar uživatele
anonym

Dokáže čistička vzduchu ionizací likvidovat virus chřipky z místností s nemocnými pokud jede na maximální stupeň výkonu?

Viz to, co jedna z nich umí, ale nevím jak je to s vychytáváním vi­rů.

Čištění dosahuje účinnosti 90–96 %. Pracuje na principu elektronového větru a nečistoty zachytává na elektrostatický filtr, ten není potřeba nikdy vyměňovat. (značka čističky) vyčistí plochu až 75 m2. Velkou výhodou přístroje je fakt, že funguje naprosto nehlučně.

Výhody čističky vzduchu (značka čističky):
pomáhá odstraňovat alergeny, pyly, plísně, mikroprach, cigaretový kouř,
snižuje výskyt bakterií a plísní,

Jak to funguje?

Čištění vzduchu funguje na dvou principech. Jednak přímou filtrací vzduchu přes elektrostatický filtr, který nečistoty zachycuje, jednak pomocí tzv. clusterů (shluků). Všechny nečistoty jsou kladně nabité a anionty, které (značka čističky) produkuje, je spojí k sobě do větších částic, tedy clusterů. Tyto shluky rychleji klesají k zemi, kde je zametete nebo vysajete. Čistička tedy zabraňuje tomu, abyste nečistoty polelující vzduchem vdechovali.


Více si můžete vygooglovat, když zadáte čistička vzduchu. Záměrně jsem neuvedl značku, abych nedělal nějakou reklamu. Jednu takovou již delší dobu vlastním a občas používám, protože i nadále raději vyvětrám, ale to také pokaždé nejde dělat pořádně např. v mrazech.

Zajímavá 0 před 2659 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Zcela určitě likvidovat nedokáže.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek