Avatar uživatele
Musuko

Dokážete někdo dát tipy na místa v USA, kde je lesnatá, rovinatá turistická oblast, kde ještě v květnu občas sněží?

Stačí mi vytipovat státy. Je tam opravdu krátké léto. (Je to odpověď do soutěže, moje otázka je vlastně pomocná nápověda.)
Doplňuji:
to venkovan: Je to divný, ale atlas žádný nevlastním. Na nic jsem sám nepřišel. A pokud se místo odpovědi dostane člověku buzerace, že si to má najít sám, tak proč se to jmenuje odpovědi.cz??

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4496 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Když se chci zúčastnit nějaké soutěže, předpokládám, že znám něco navíc. Proto se spoléhám jen na sebe nebo si sám něco najdu. Budete mít radost, když zjistíte, jak jste šikovný!!!
Rovněž jsme byli několikrát požádáni pořadateli různých soutěží či olympiád, abychom na podobné otázky neodpovídali. Pokud reagujeme, podporujeme nefér jednání soutěžících. Přece i v životě je nutné spoléhat se sám na sebe. Když někdo odpoví za vás, rozdělíte se s ním o případnou výhru?
Kromě toho se z vaší otázky vytratila slušnost…

Doplňuji:
I když se stránka jmenuje Odpovědi, z důvodů, které jsem uvedla, neodpovídáme na otázky soutěžní a na zadané domácí úkoly.

Upravil/a: annas

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
venkovan

Tak jsi mne málem nachytal a odpově´d jsem skoro napsal. Ale co takhle se podívat do atlasu a podle zadání si ten stát přímo najít sám.
Není to fantastický pocit najít si odpověď vlastní pílí?
Doplňuji:
Mám pocit, že atlas se najde i na internetu.
A píšeš buzerace. Jak myslíš – třeba to může být dobrá rada, respektive odpověd jak se snažit být samostatným. Ono se říká chytrého trkni, hloupého kopni.

Upravil/a: venkovan

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek