Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Doporučení jednoduchého a přehledného kalendáře!

Ahoj,

chtěl bych začít organizovat všechny schůzky a úkoly v jednom přehledném kalendáři, abych neměl všechno na 3 místech, něco v pc, něco někde na papíře apod. Moje představa kalendáře je následující:

1)přehledné zobrazení SCHŮZEK a PRŮBĚŽNÝCH ÚKOLŮ na jednom místě
2)možnost synchronizace s kalendáři v dalších pc, mobilech
3)jednoduché ovládání
4)nastavení upozornění

Outlook toto vše sice nabízí, ale přijde mi dost nepřehledný s obrovským množstvím ovládacích prvků, pro mne zbytečné. Líbí se v tomto ohledu řešení kalendářů od Applu - jednoduché, intuitivní. Budu rád za Vaše zkušenosti!

Díky moc za odpověďi!!! :)

Předmět Autor Datum
Takovýhle program neseženeš ani od Billa Gatese. Teda - vod toho možná, ale pochybuju, že ho tady ně…
SteveXtreme 28.12.2013 17:06
SteveXtreme
Děkuji za vyčerpávající odpověď, ale nesouhlasím s tím, že takový program neexistuje. Outlook je toh… poslední
Flint 28.12.2013 23:32
Flint

Takovýhle program neseženeš ani od Billa Gatese. Teda - vod toho možná, ale pochybuju, že ho tady někde potkáš (:D). Můžeš si to nechat na zakázku od někoho naprogramovat, doporučuju kontaktovat S-Draca (kterého nalezneš ZDE, vlastní celý Devbook a tak pochybuju že by tam na něj nebyl kontakt), ten umí všechno možný. Já sám jsem kdysy nějaký takový kalednář udělal v C# - jenže byl velice nepřesný, měl spoustu bugů (např. že čas přeskakoval z hodiny na hodinu) a byl celkově hodně nevzhedný, takže už zmizel někde na internetovém smetišti dějin stejně jako DRM ochrany a všechny tyhlety hovadiny. Nu- vyčerpávající odpověď, ale snad pomůže.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru