Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Doporučte tichý aktivní spolehlivý zdroj

Ahoj,
Shanim novy zdroj pro PC - Sempron 64 2800+, 1GB RAM, int. VGA, Audio, LAN, DVDRW, HDD. Vyhledove muze byt osazeny Radeonem 1950Pro.
Cela sestava je HODNE ticha (disk zavren v Silentmaxx boxu, CPU chlazene pasivne, 12cm 800rpm fan nasava, 12cm fan 800rpm vysava.) Aktualne vysava jeste dalsi 12cm fan ve zdroji Chill (je to tiche, ale vzhledem k nevalne povesti Chillu ho chci dat pryc).

Muj pozadavek je tedy zdroj, ktery s rezervou utahne uvedenou sestavu (budouci upgrade na Core2Duo mozny :) ), ma ventilator (cim vetsi pruvan v kejsu, tim lepsi) a je minimalne slyset. Co byste doporucili?

Na svethardware.cz byl onehda test zdroju, ale nejakeho top kandidata co se hlucnosti tyce jsem tam nenasel. Zdroje standardne deklarovane jako "tiche" (12cm Fortrony za litr) mi tiche nepripadaji. Co Seasonic?

Diky za tipy!

Předmět Autor Datum
Chtel jsem doporucit Seasonic, ale vidim, ze uz je v uzsim vyberu :-) Koupil jsem ho manzelce jako n…
kubik 20.12.2006 13:50
kubik
Toz jen pro uzavreni tohoto tematu - koupil jsem skutecne toho Seasonica S12, tichy skutecne je, i k… poslední
Moas unregistered 26.12.2006 21:55
Moas unregistered

Toz jen pro uzavreni tohoto tematu - koupil jsem skutecne toho Seasonica S12, tichy skutecne je, i kdyz nutno podotknout ze oproti tomu Chillu jen o nepatrny kousicek. Kvalitou by ale na tom mel byt skutecne lepe.
Zvlastni ze daleko nejtissi zdroj s 12cm ventilatorem, co jsem zatim slysel, byl 300W Eurocase koupeny pred dvema roky. Dnesni stejne Eurocasy jsou o dost hlucnejsi. Nastesti ten tichoucky ma na starosti "psaci stroj", takze snad vydrzi...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru