Avatar uživatele
hohokoko

Doporučíte nějaký přípravek pro růst vlasů?

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2887 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
iceT

Sousedka naproti mě zobe Biosil tablety a vlasy jí po to rostou jak divé.
Pusi, se divím, že v lékárně doporučili něco tak levně…:-)
Kamarádka má třeba problém s padáním vlasů, ale osobně si myslím, že se jí hodně lámou, protože nechodí zastřihávat konečky a je to dost vidět, ty rozdvojené vlasy. Kupovala si jakousi vodu proti padání vlasů kolem 300,– za dvě deci a prd to pomohlo.

Upravil/a: iceT

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Neexistuje, to by už z ulic zmizel úžasný fenomén lesknoucích se letišť a všichni bychom měli hřívu jako Klingoni.

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
orwell

Všimni si, že v návodech a popisech všech přípravků (alespoň co znám) se vyskytují slova: podporuje, napomáhá, vyživuje, … Takže růst vlasů můžeš trochu podpořit, ale když příroda řekne DOST, tak s tím nic nenaděláš. Jen utratíš zbytečně spoustu peněz. No, a taky holou skálu už ničím nepohnojíš. Podívej se na prince Wildu, jak mu utíkají…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
pusinka50

Začaly mi hrozně padat vlasy. Vitaminy od firmy GS -vápník, hořčík, zinek nepomohly. V lékárně mi doporučili Biosil. 1 tbl. denně, 1 balení na 2 měsíce za pouhých 65 Kč. Beru teprve 3 týdny, ale snad se to zlepšuje. Takže doufám, jak píše iceT, že mi opět začnou růst vlasy jako divé:-))

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Luxx

http://awashop­brno.cz/sampon-aktivator-rustu-vlasu-tiande-23401?gclid=C­OjH2tuugc0CFQbgGwod9­y8NFQ

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
orwell

Ještě pár slov k tomu Biosilu: žádný zázrak, vitamin H + kyselina pantothenová + zinek + oxid křemičitý. Bral jsem ho několik let, zprvu 1 tbl. denně, pak dvě. Výsledek nula. Ale člověk má alespoň pocit, že proti tomu něco dělá. A je to za přijatelnou cenu, nějak kolem 60,– Kč. No nekup to! Jediná věc, co na chvilku trochu zabrala byl Geriavit – 2 tobolky denně. Ale to je cenově někde jinde. Mám dojem, že za balení chtěli kolem 1000,– Kč. Člověk to do sebe musí dlouhodobě doslova rvát a ne si myslet, že to zvrátí jedním balením. Jenže po čase si tělo zvykne a přestane to fungovat. Další zvyšování dávek je riziko. I předávkování vitamíny může vést k velkým zdravotním problémům. Takže jsem to vzdal. Celkem jsem do toho navrážel dost peněz, byla by za to taková menší rekreace u moře. Byl jsem blbec.

před 2887 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Kepler

Ale ano, komu slezou vlasy po protirakovinné terapii a vlasy odpadnou, je to normální. Pokud vlasové váčky zůstanou záchovány, vlasy časem narostou znovu. Nějaké zázračné prostředky ti vlasové váčky neobnoví.

před 2887 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek