Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Doručování zásilek-navigace?

Dobrý den mám prosbu na uživatele navigací nebo podobných zařízení.Syn sehnal práci u společnosti která doručuje zásilky lidem do bytů.Problém je v tom,že dostane např.3 města a v každém má předat + - 30 zásilek na určenou adresu.Jenže zadávat ručně každou adresu zvlášť do navi.zabere mnoho času.Jak by se dalo zadávání urychlit popř.jiný nápad pro vyhledání místa?Ještě nás napadlo zřídit mobilní internet a hledat to přímo v mapě na netu.Jakékoliv nápady uvítáme.Díky moc

Předmět Autor Datum
asi bych volil ten net a mapy.cz...v mobilu by to asi bylo k nepřečtení...
paul 31.01.2011 21:13
paul
Pokud mohu doporučit, tak beta.mapy.cz což je připravovaná novinka. Mapy umožní jen jeden průjezdní…
sHpy00n 31.01.2011 22:41
sHpy00n
No ona každá (doufám) navigace umožňuje vytvoření itineráře, ale tady je asi problém v tom, že přijd…
sHpy00n 31.01.2011 22:20
sHpy00n
Přesně jak píšete,přijde do práce a dostane prostě cca 80 kusů zásilek telefonní kontakty na zákazní… poslední
betisa 01.02.2011 21:10
betisa

No ona každá (doufám) navigace umožňuje vytvoření itineráře, ale tady je asi problém v tom, že přijde ráno do práce, má pokaždé jiné dodací adresy, ale nejspíš nemá dostatek času, aby si ten itinerář do navi naklapal, že?. Myslím že synkovi nezbyde než vzít si podrobné plány těch měst a šprtat a šprtat a šprtat a.. a modlit se aby mu tahle našprtaná linka zůstala. Já tedy neznám jak to u takových firem funguje, asi žiju v iluzi, ale ony to nemají logisticky zmáknuté? To znamená že když mu připravujou linku tak mu nepřipraví itinerář optimální trasy?

Přesně jak píšete,přijde do práce a dostane prostě cca 80 kusů zásilek telefonní kontakty na zákazníky a nikoho nezajímá jak si to narovná a doručí.Jediné je že ty tři města jsou vedle sebe.Sice ti co tam již dělají delší dobu tak prý říkají,že se většinou skoro jezdí k jedněm a těm samým lidem.Jenže ze začátku to chce nějakou pomoc při dnešní technice a vymoženostech.Ráno ťukat do navi 80 adres nemá rozhodně čas.Firma na nějaký plán cesty kašle,ale nesmí překročit kilometry které jsou dané na tu kterou trasu,sice nějakou toleranci má,ale teď přesně nevím do kolika km nad se musí vejít.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru