Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Dotaz-samovolné zrychlování hry

Zdravím. Pardon, že tento dotaz dávám sem, ale zkoušel jsem se již zeptat v poradně pro hry, ale žádná odpověď. Zřejmě tam moc lidí nechodí.
Potřeboval bych se zeptat nebo poradit, co by mohlo způsobovat následující problém:
Včera jsem si po hodně dlouhé době naistaloval hru Age of Empires + datadisk, že bych si ji s velkou chutí zahrál. Jenže se děje to, že hru normálně, bezproblému spustím a začnu hrát novou mapu. Po určité době se ale hra sama zrychlí (v nastavení se sama přepne rychlost z normální na rychlou a krátce na to na velmi rychlou). Když to vrátím zpět na normální, tak to cca do 2 minut udělá zase. Hra se zrychlí a pak ještě jednou na nejvyšší možnou rychlost. Hra je pak to težko hratelná, když vše po mapě "skoro létá". Nejvíce to dělá od 3.doby ve hře.
Pokud to pomuže, specifikace mého PC: Windows 7 Home (32bit), AMD Phenom II X2 545 (3GHZ), RAM 2GB DDR3, grafická karta ATI Radeon HD 4200 (mám aktivovanou pouze 128MB sideport).
Nevíte nekdo nebo alespoň netušíte, co by mohlo být příčinou tohoto samovolného zrychlování? Je to hodně nepříjemné a hra se takto nedá hrát. Děkuji.

Předmět Autor Datum
Tak, problém vyřešen. Je to hanba, že jsem na to přišel až teď, ale hlavně že přišel. Nakonec to nen… poslední
neregistrovaný 16.05.2010 14:22
neregistrovaný

Tak, problém vyřešen. Je to hanba, že jsem na to přišel až teď, ale hlavně že přišel. Nakonec to není samovolné, ale nevědomě jsem používal klávesu, pod níž je nastaveno, aby o jeden stupěň zrychlila hru. A já o tom nevědel... Takže je vše v pořádku, problém nebo píše nedorozumění vyřešeno.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru