Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dovezený iPhone 4s 16Gb z USA

Dobrý den,

Zajímalo by mě, co budu muset všechno provádět s iPhonem až mi přijede z USA. Bude tu tak za 14 dní a rád bych věděl, co všechno je potřeba provádět. Odblokování? Musí se přehrávat nějaký spec. firmaware pro evropu? Nerad bych dělal JB, i když se zárukou to stejně nebude moc horké. Mohou nastat nějaké komplikace ?

předem díky a ahoj

Předmět Autor Datum
bude to najskorej CDMA mobil ktory ti na domacej GSM sieti nepojde. over si to.
shiro 31.07.2012 09:11
shiro
Měl by být od tamního operátora AT&T a na internetu jsem se dočetl, že právě od něj je to při převoz…
Her-Bear 31.07.2012 09:27
Her-Bear
Zalezi,ci to bude telefon s europskym 3G,alebo americkym telstra/CDMA a podobnymi sietami,pokial bud… poslední
audax 31.07.2012 18:26
audax
I pokud pujde jailbreak a telefon bude i pro nase site, tak nemusi jit odemknout. Ted mam doma Iphon…
lucifer 31.07.2012 09:28
lucifer
Aha, takže odemknout iPhone 4S pro tuzemské operátory bez JB nejde ? Jde vlastně jen o záruku o nic…
Her-Bear 31.07.2012 09:39
Her-Bear
Vic do toho nevidim - co vim tak "sw" unlock nemuze logicky jit bez jailbreaku neb bez nej tam nedos…
lucifer 31.07.2012 09:50
lucifer

Měl by být od tamního operátora AT&T a na internetu jsem se dočetl, že právě od něj je to při převozu do Evropy nejlepší. Jen nevím zda se podaří koupit odemknutý. Kdyby ne tak se s ním musí něco provádět, někdo tvrdí JB, někdo JB a odemknout, někdo zase že se to řeší IMEi kodem, a pak je tu ještě nějaka Uber Sim karta, teda slot na kartu za 7 oiro.

ale zajímalo mě zda má někdo nějaké prakt. zkušenosti.

I pokud pujde jailbreak a telefon bude i pro nase site, tak nemusi jit odemknout. Ted mam doma Iphone 4 koupeny v UK, uzamcen na operatora Orange, baseband ve verzi 04.12.01 nejde (zatim?) odemknout = mobil u nas nepouzitelny.

(Pokud se nepletu tak v USA se prodava iphone jen uzamcen na jednoho ze dvou tamejsich operatoru)

- jailbreak a unlock jsou dve nezavisle veci, ale to druhe nejde bez prvniho, a to prvni nezarucuje ze pujde udelat to druhe. Jailbreak i novych verzi problem neni, problem je unlock novych verzi "baseband" = firmwaru pro "GSM" (CDMA adtd.) cast.

Aha, takže odemknout iPhone 4S pro tuzemské operátory bez JB nejde ? Jde vlastně jen o záruku o nic jiného, takže vlastně o nic:) A nejde udělat JB, odemknout telefon a pak zrušit JB? odemknutí je software nebo hardware zásah do telefonu ? v podobě te spec. sim karty je to hardware ale jinak jsme myslel, že se to řeší softwarove. u iPhonu nejde nahrát do US telefonu nahrát střeva z Evropskeho? nevím proč se tak blbě ptám :)

Vic do toho nevidim - co vim tak "sw" unlock nemuze logicky jit bez jailbreaku neb bez nej tam nedostanes nic co by nebylo po vuli Apple (a to unlock rozhodne neni). Jestli pak jde "un-jailbreak" netusim. Podstatna je verze baseband = hlavne neupdatovat. Pokud ale bude nejaka z tech novych (4.neco) tak to unlocknout nepujde, ani temi ruznymi specialnimi simkami. To co se nabizi na netu (za prachy) ze prej odemkne bb 4.** je podvod - nic takove v tuhle chvili pokud vim neexistuje.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru