Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dovolená v Chorvatsku - Crikvenice = ubytování, výlety, pláže...

Ahoj všem,
s přítelkyní letos jedeme poprvé do Chorvatska, přesněji do Crikvenice (buďto přímo do Crikvenice - nebo do nějaké vesničky poblíž) Nějaké doporučení na dobré ubytování? Potřebujeme se vejít do cca. 7000Kč na nějakých 8 dní (12.8 vyjíždíme a vzhledem k tomu, že známky platí 10 dní, tak se musíme 20.8 vracet - doufám, že počítám správně, jsem po noční, takže trošku mimo...) Jak už asi z dotazu vyznělo jedeme na blind, do hodně turisticky navštěvované oblasti v dobu kdy tam je celkem narváno, takže doufám, že něco seženeme. Vzhledem k tomu, že jsme dva a chůze nám problémy nedělá, tak spoléhám na to, že nějaký apartmán třeba dál od moře najdeme.

Tedy můj první dotaz zní - víte o nějakém pěkném ubytování do uvedené ceny v Crikvenici nebo poblíž?

A můj druhý dotaz (pro mě důležitější - opravdu věřím, že ubytování seženeme na místě) je následující. Jako malý jsem v Crikvenici byl, byla to moje první dovolená a jediné co si pamatuju je vynikající zmrzlina, potápění a šlapadla... Takže nic. A jelikož vím, že je to hodně navštěvovaná oblast, předpokládám, že i někdo z vás už tam byl. Chci se tedy zeptat co tam je zajímavého? Ne jenom v Crikvenici, ale i v okolí dejme tomu 50 - 60km. Kam, kde to stojí za to se jet podívat? Nějaké pěkné pláže, příroda apod? Kde tam jsou nějaké zábavy? Rádi by jsme zašli na nějakou místní "diskotéku".

Snad se v těch mích dotazech vyznáte, jak jsem již psal. Celý týden jsem měl noční, jsem tedy trochu "zvláštní" :-D.

Předem děkuji za odpověď a přeji pěkný víkend Jirka.

Předmět Autor Datum
Nenašly se žádné odpovědi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru