Avatar uživatele
Kryšpín

Dovoz auta z USA a jeho úprava pro český provoz?

Kolega se vrátil z USA a amíci tam odkládájí auta německý výroby rok, dva tři staré do pouště. I když jsou emise mírně ošulena a tím to nebude šestka,ale třeba jenom čtyřka ještě bych tady rád omladil svůj auto-park. Alespoň do doby než bude nařízena další norma EM 7–8.
Je pravděpodobné, že nové daně na staré vergle hnutí ANO prosadí za podpory Hradního pána, je to většina národa 2,5 milionů firmy už je líp, plus 3,5 milionů kolaborantů, kteří pravidelně nechodí k volbám a poté papouškují pro modré, růžové, koblihové příp. přijde ještě rudé společenství. Můj děd provedl dotaz a bylo vysvětleno, bude velká sleva na hromadné dopravě může jezdit, když má problém zavolat siciální službu.
Jaké úpravy by bylo zapotřebí ?

Upravil/a: annas

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? zjentek před 2209 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
zjentek

Bude potřeba ověření vlastností konkrétních jednotlivých komponent celého vozu z hlediska přípustnosti jejich použití pro kýžený úřední souhlas k využívání vozu na našich pozemních komunikacích, čili nutná
HO-MO-LO-GA-CE!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
autacek

Součástí narovnání s VW je to, že se auta bez dalších úprav výrobcem z USA nehnou, tak že bych tyto myšlenky o individuálním dovozu pustil z hlavy.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek