Avatar uživatele
anonym

Dočkáme se v budoucnu konečně filmu, kde se utká v souboji Chuck Norris a Steven Seagal? Kdo by to mohl vyhrát?

Kdo by to asi vyhrál? Já si nejsem tak jistý. Dříve bych řekl bez váhání že Steven, ale protože dost přibral a hraje spíše v céčkových filmech, tak nevím, jak mu to teď jde. Zato o Chucku Norrisovi se vypráví legendy a v Postradatelých 2 si to neuvěřitelně dával. Řekl bych tedy, že by to mohlo být vyrovnané, protože Chuck už dost zestárl a dokonce pronesl tuto větu: „Ahoj, jmenuju se Chuck Norris a jsem ten největší drsňák. Kosmodisk nosím od té doby, co jsem si zkurv*l záda na TotalGymu.“ Steven Seagal ale umí skvěle boj rukama a mohl by svou nynější váhu dobře využít v boji i se sníženou obratností.

Myslím tedy, že to vyhraje jeden z nich díky nějaké bizarní náhodě.

Zajímavá 0 před 2814 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Myslím že by už ani jeden nepochopil záměr režiséra a mysleli si, že jsou na natáčení reklamy na nějaký prostředek proti Alzenhemerovi.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
JájsemRaibek

Pokud by takový film vznikl, tak by nejspíš boj skončil nějakou nečekanou událostí, která by boj zastavila a ani jeden by nebyl vítězem.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

Takýto film „Odvrátená tvár, Labutia pieseň ai posledné zbohom akčného hrdinu“ by mal šancu vzniknúť. Dnes, keď je možné aj z beznohého spraviť vo filme akčného hrdinu s prvkami orientálneho a brazílskeho spôsobu boja. Čo nezvládne človek osobne, zvládne počítačová animácia. Dôverčivý divák, prežívajúci napätie boja, rýchle prestrihy nedovoľujú zbadať nezrovnalosti v detailoch. Ale veď načo detaily, šokujme diváka efektami rýchlo meniacou sa akciou, veď on chce žiť vo viere v nezraniteľnosť a nesmrteľnosť svojich hrdinov a rád si zaplatí za lístok do kina. Kto vyhrá? Predsa divák, ktorý na chvíľku zabudne na seba a prežíva osudy hrdinov a hlavne tí obchodníci s ľudským vedomím, ktorých heslom je: peniaze, zisk je viac než umenie.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek