Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Dva zdraje zvuku v PC a dva výstupy (3,5mm sluchátka + HDMI monitor s OUT na repro)

Zdravím všechny,

potřeboval bych poradit. Mám notebook a k němu přes HDMI připojený monitor. V monitoru je audio výstup, takže tam mám šuplé reproduktory. Teď by se mi docela hodila jedna funkce. Potřeboval bych nezávisle na sobě přehrávat v každém výstupu něco jiného. Většinou to mám tak, že v repro přes LCD mám zaplé rádio prostřednictvím prohlížeče a teď bych potřeboval pustit do notebooku něco jiného, v podstatě z výstupu z něho, ale bohužel se mi to nijak nedaří. V nastavení jsem našel výchozí nastavení, které ale přepne všechny zvuky.
Přemýšlel jsem, jestli je to vůbec takto možné, ale pokud hraju například na repro a dám test zařízení v Pc, tak mi přes PC hraje melodie z repro, takže teoreticky by to jít mohlo, ale bohužel jsem na to krátký a ani žádný program jsem nenašel.

Děkuju za rady

Předmět Autor Datum
Tak už jsem "problém" vyřešil...
Standa001 23.02.2012 20:30
Standa001
Dobrý den, směl bych se zeptat, jak se to podařilo vyřešit? Vím, že jde o staré vlákno, ale zrovna ř… poslední
Worsik 13.04.2014 19:17
Worsik

Dobrý den, směl bych se zeptat, jak se to podařilo vyřešit? Vím, že jde o staré vlákno, ale zrovna řeším, jak použít pro každý zvuk jiný výstup. Chtěl bych přes HDMI pouštět zvuk do TV při puštěném filmu z PC a zároveň mít na sluchátkách výstup zvuku hry, kterou hraji na monitoru.

Díky

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru