Avatar uživatele
anonym

Dvě sedmnáctileté dívky v Praze zkopaly spolužačku a vláčely ji za vlasy. Co jim za to hrozí?

A pak, že se ženy neperou! ;)

Strážníky do ulice Tupolevova přivolal ve čtvrtek odpoledne muž, který viděl, jak útočnice další dívku kopou a tahají za vlasy.

„Jedna z útočnic uvedla, že se dlouhodobě hádají, druhá se odmítla vyjádřit. Napadená dívka strážníkům sdělila, že ji dívka v černém srazila u přechodu pro chodce na zem, táhla ji po zemi za vlasy a společně s druhou do ní potom kopaly,“ informovala mluvčí strážníků Irena Seifertová.

Oběť také poznamenala, že dívky mají dlouhodobé konflikty a ve škole se navzájem pomlouvají. Jelikož si stěžovala na bolesti břicha a problémy s hlavou, záchranná služba ji převezla do nemocnice.

Zdroj: https://www.no­vinky.cz/krimi/452466-dve-sedmnactilete-divky-v-praze-zkopaly-spoluzacku-a-vlacely-ji-za-vlasy.html

Zajímavá 0 před 2382 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
ivzez

Napadení jedné osoby dvěma jinými bych nenazvala praním.
Navíc bych řekla, že se ženy neperou tak často jako muži.

A co jim za to hrozí? Spravedlivý trest.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Arne1

Pochvala?

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Doufám, že především ekonomický trest, určitě by bylo fér napadené dívce splácet z budoucího příjmu útočnic nějakou náhradu za újmu na zdraví a za psychickou újmu. Navíc to bude útočnice bolet jako trest mnohem víc, než odnětí svobody, nedá se totiž předpokládat že lidé s tak nízkým morálním kreditem budou mít v budoucnu vyšší než jen minimální příjem. Dlouhodobé odnětí svobody by u tak mladých lidí ani nemělo výchovný smysl (snad jedině pokud by byl útok toho typu opakovaný a v podmínce došlo k dalšímu), jen by vytvořilo dvě negramotné úplně vybrakované tupky, které po pěti letech vylezou z krimimálu a nenajdou uplatnění vůbec nikde.

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek