Avatar uživatele
Ganymede

Dá se někde na internetu zjistit, kolik dětí se narodilo v ČR/Evropě ve stejném datu (vč. roku) jako já?

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2872 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Ne, nedá

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Nuk nuk

Teoreticky na Statistickém úřadě, ale týká se to jen ČR.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
yuko

Nejspis da. Druhy priklad je v jednotlivych letech do roku 2013.

Zdroj: https://web.na­tur.cuni.cz/~koc/spv­/clanky/GR_EU­.pdf, http://ciselnik­.artega.cz/po­cet_narozenych_de­ti.php

Upravil/a: yuko

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
anonym

A jaké máš datum narození? Zkusím ti udělat rozbor. :)

před 2872 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Ganymede

1.5/2000 :)

před 2872 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Mám toto, ale můžu najít více pokud chceš. :)

Vaše životní číslo je 8

Číslo osm vibruje s planetou Saturn. Ten reprezentuje moudrost, učení pomocí zkušenosti, stabilitu, trpělivost, zodpovědnost, zároveň také opatrnost, sebekontrolu. Saturn, řecky zvaný Kronos, je vládce času, představuje vše, co v sobě nese nějaké omezení. Saturnská moudrost spočívá ve schopnosti zastavit se, zkoncentrovat a přehlédnout dosavadní cestu. Osmička je číslem rovnováhy a karmy, zákonu příčiny a následku. Představuje rovnováhu, kterou je třeba udržet mezi fyzickým světem dole a duchovním světem nahoře, dvěma světy, které se vzájemně ovlivňují.
Vaše číslo roku narození je: 2

Dvojka sebou přináší atmosféru laskavosti a citlivosti. Tito lidé mohou vyzařovat osobní kouzlo a nepochybný sexappeal, který je ale nevtíravý. Není to fyzická smyslnost, jako u lidí s rovinou dovednosti. Jsou velice vnímaví a citliví, často rovněž vycítí, co si člověk myslí nebo cítí. Ne všichni poslouchají své intuitivní pocity, a někteří z nich si tyto své pocity nechtějí vůbec přiznat a připustit existenci různých schopností mimosmyslového vnímání ve svém potenciálu. Někdy pociťují okamžitou nedůvěru k někomu s kým se setkají a později zjistí, že jejich pocity byly oprávněné. Velmi často si nejsou vědomi, těchto svých schopností, které automaticky využívají po většinu svého života. Vždy se snaží nahlížet na každou situaci z obou stran a mají nadání smiřovat lidi, protože intuitivně vycítí to, co je spojuje. Situace v rodině, prostředí v němž se pohybují i atmosféra v práci je pro vnitřní klid těchto lidí velmi důležité. Vůdcovská role jim nevyhovuje, je pro ně velice důležité si každé rozhodnutí v klidu promyslet a pokud nemusí tak, rozhodování nechávají na jiných.
Váš den narození označuje NEZÁVISLOST

Člověk narozený prvního dne v měsíci má potřebu ve všem se rozhodovat sám. Číslu jedna se připisuje planeta Slunce, která propůjčuje stálost při sledování cílů a záměrů. Tito lidé jsou rozenými individualisty, část života mohou ukrývat v tajnosti. Někdy přílišná sebeláska může vést až k neschopnosti naplno milovat druhé. Neradi se někomu zodpovídají. Z negativních vlastností vystupuje žárlivost a panovačnost.

před 2872 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek