Avatar uživatele
Illines

Ahoj,vite co byla spolecnost Vril?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 4134 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Damiana

Našla jsem toto:

A tak náš příběh začíná roku 1919, kdy jistý Němec, jménem Kaspar Haushofer, založil tajnou organizaci (obdobu tajné společnosti THULE-GESELLSCHAFT – která působila na úrovni politicko-ekonomické) s názvem BRUDER DES LICHTS (Bratrstvo světla), jejíž jméno bylo ve stejném roce změněno na VRIL-GESELLSHAFT, jejímž hlavním cílem bylo určit vztah mezi pozorováními UFO, která byla ve střední a severní Evropě registrována již od středověku, a starými civilizacemi Mezopotámie.
Jakmile členové této tajné organizace dospěli k přesvědčení, že obyvatelé měst v této oblasti byli potomky mimozemšťanů (s původem v solárním systému Aldebaran, jehož obyvatelé začali kolonizovat vesmír před 500.000 lety, a do našeho slunečního systému dorazili před několika tisíci lety a usadili se v oblasti Mezopotámie, kde vytvořili „kastu nadřazených“), na konci roku 1919 společnost VRIL požádala slavné médium Marii Orsic o spolupráci a pomohla jí s výzkumem mimozemského života.
Podle dokumentů zabavených Spojenci v Berllíně v roce 1945 „médium přijímalo zprávy mimozemského původu“, které obsahovaly instrukce, jak postavit létající stroj, aby mohli přiletět na „druhou stranu“ s „božskou technologií“.
O tři roky později organizace VRIL, s podporou dr. W. SCHUMANNA, učitele na technické univerzitě v Mnichově, začala stavět „létající stroj“.
V létě roku 1922 se zdálo, že stroj byl už dokončen. Byl to objekt ve tvaru disku o průměru téměř 6 metrů s vysokou věží, která vytvářela elektromagnetické pole.
Neví se, jestli tento stroj fungoval, ale ví se, že byl později rozebrán.

Zdroj: http://www.matrix-2012.cz/index­.php?option=com_con­tent&view=arti­cle&id=947:taj­na-organizace-vril&catid=78:nmec­ko-iisv&Itemid=95

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Reuef

V jedne sci-fi knizce ktera se zabyvala alternativnim koncem 2.svetove valky byly slovem Vril oznaceny nemecke nadzvukove bomardery…takze bych si tipl ze by to mohla bejt nejaka spolecnost zabyvajci se mystikou?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Illines

A ne jen to-Youtube spolecnost Vril-zajimave.

před 4134 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek