Avatar uživatele
Majul

Ahoj. Chtěla bych si zařídit Wifi, máme doma jen připojení přes kabel. Wifi nemáme z toho důvodu, protože údajně v našem

Ahoj. Chtěla bych si zařídit Wifi, máme doma jen připojení přes kabel. Wifi nemáme z toho důvodu, protože údajně v našem bytě jsou moc hrubé zdi. Dá se to nějak řešit? Děkuji za odpověď.
Doplňuji:
Právě že jsme kontaktovali odborníka na wifi ale ten nám řekl že máme hrubé zdi. :( Štve mě to, že se nemůžu nějak připojit zdarma na mobil.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: Majul

Zajímavá 0 před 4058 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
www

Snad rozumím.
Tedy máte kabelové připojení a chceš rozšířit toto připojení pro další PC v bytě. Pokud je tomu tak, je možnost koupit router s wifi i kabelem. Pak vyzkoušíš, zdali to wifi pojede a pokud ne, použij z routeru k dalším PC kabel.
Máš-li ale na mysli místo kabelu se připojovat pomocí wifi, kontaktuj poskytovatele wifi a oni to vyzkouší.
Doplňuji:
No tak pozor, zdarma připojení si nijak objednat nemůžeš! Musíš zkontrolovat, jestli v okolí někdo wifi zdarma (soused,hospo­da,ap.) neposkytuje. Ovšem oni to wifi platí!

Upravil/a: www

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Bedy

Pokud to je jen byt tak tam by neměl být problém. Před koupí si půjčte někde wifirouter a zkuste jak to bude fungovat (nebo si ho rovnou kupte při nejhorším).
Ale vážně ze zkušeností vím, že by tam neměl být nějaký veliký problém.

Já běžně lidem instaluju routery od TP-Linku, protože mi přidjou nejlepší v poměru cena/výkon/kvalita. Asi nejčastěji jsem instaloval router TP-Link TL-WR340GD – v pohodě pokryje celý byt a že tam máte hrubé zdi, to zas tak hrozné nebude.
Schválně – zkuste si někde takovýhle podobný obyčejný wifirouter půjčit a uvidíte sama.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek