Avatar uživatele
franku

Dá se poznat podle přípony(JAR,SIS,AP­K)jestli je hra pro JAVA nebo např.pro ANDROID?

Doplňuji:
Já to potřebuji pro JAVU.Jak poznám jaké rozlišení potřebuji a jaké rozlišení má hra?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4083 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Bio

Nejsem na PC nějaký machr,ale myslím si že, JAR je pro JAVU, APK je pro ANDROID,ale s sis jsem se nesetkal doufám že ti to pomůže. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Bedy

Ano, dá, ale má to ALE.

U Symbianu je nutné rozlišit pro jakou verzi to je – jestli je to S80, S60 nebo nové Anna/Belle. Jinak aplikace pro Symbian mají příponu .SIS a .SISX. Ale rozjedete tam i aplikace pro javu – .JAR a .JAD

U Javy zas pozor na pozlišení, pro které je aplikace dělaná.

U Androidu pozor na verzi – některé aplikace vyžadují novější verze Androidu – tedy 4.0, případně řada aplikací aspoň 2.2.

U Windows Phone taky pozor – přípona je sice .CAB, ale řada .CAB instalátorů je pro starší Windows Mobile, který s Windows Phonem má pramálo společného. Zpětná kompatibilita tam není.

Vím, že řada aplikací pro Windows Mobile má příponu .exe – ale tady zase pozor – není .exe jako .exe. .EXE pro klasický desktopový (počítačový) Windows nerozjedete na Windows Mobile (a snad ani na Windows Phone).
Doplňuji:
Záleží, co máte za mobil. Buď si to zjistíte sám – třeba do Seznamu zadejte výrobce a model mobilu (př. nokia 6300) a určitě Vás to odkáže na nějaký katalog mobilů nebo jiné stránky, kde se to dozvíte.

Nejběžnější rozlišení jsou 128×128; 128×160; 176×208; 176×220; 240×320 (nebo 320×240), občas se můžeme setkat i třeba s rozlišeními jako jsou 240×400; 352×416 nebo 360×640.

Upravil/a: Bedy

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

doplním Bio, sis je Symbian, CAB je windows

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek