Avatar uživatele
Konan-Pain

Dá se udělat aby i dospělé border kolii držely uši dopředu, nikoliv do stran?

Nelíbí se mi psi s ušima do stran, takže plánuji, že bych je fenečce lepila aby vypadaly takto: http://www.go­ogle.cz/imgres?hl=cs&b­iw=1680&bih=935&tbm=is­ch&tbnid=BPEIQ­w0oN8M3WM:&im­grefurl=http://www­.border-kolie.cz/&docid=hHK3k8JR­NfbFRM&imgurl=http://www­.border-kolie.cz/User­Files/Image/P1040260­.JPG&w=640&h=480&e­i=nQquUZPBJ8fltQa­KlYDoDQ&zoom=1&ved=1t:­3588,r:25,s:0,i:242&i­act=rc&dur=664­&page=1&tbnh=18­7&tbnw=254&star­t=0&ndsp=29&tx=114&ty=110 . Ale to je štěndo, tak nevím, zda by jí to vydrželo i v dospělosti. Uši jsem nikdy nelepila.
Doplňuji:
Uši do stran má moje JRT a ráda jí mám, poněvadž je to ten nejúžasnější a nejkrásnější čoklík na světě. Právě kvůli tomu lituji, že jsem jí uši nelepila – vynikly by mnohem více její krásné zvědavé oči.
Už to nechci zanedbat a BOCčku je lepit chci, psům vyniknou již zmíněné oči, vypadají více roztomile a zvědavě.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3975 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Odpoveď byla označena jako užitečná

O borderkách tady bylo zodpovězeno spoustu otázek (dávno před tím než jsi tady začala účinkovat) a kdybys použila vyhledávací lištu jak radí pravidla této poradny, třeba by ses o borderkách i tady něco dozvěděla (nehledě na milióny zdrojů na netu).
Např. to, že borderky mají poměrně volný standard i co do nasazení, ale i nesení ucha. Našla jsem ti zajímavé stránky o uších borderek, zvláště úplný závěr je ta správná informace pro tebe.
Ještě borderku ani nevíš kde získat (viz. tvoje nedávné dotazy týkající se tohoto plemene) a už jí plánuješ lepení uši! Standard, genetika i výživa a mnoho dalších faktorů ovlivňuje definitivní postavení uší a celkový exteriér psa.
Třeba ta tvoje borderka bude mít uši podle tvých představ!
Kdyby ne, přestane se ti líbit? Můžeš uši vylepovat, třeba to pomůže, ale kdyby ne, co budeš dělat?

Typy uší, Border kolie – Borderka

V tomto článku bych vám chtěla ukázat jak mohou vypadat uši border kolií. Uši border kolií mohou být vztyčené nebo polovztyčené, ale ve skutečnosti existují nesčetné druhy uší,
borderka.eu/in­dex.php/boc/vzh­led/usi

Jen pro doplnění: chápu, že když jsi nemocná, že se nudíš. Tady je to skoro jako na chatu, co? Co kdybys využila toho času a sama se trochu vzdělávala a doplňovala mezery v základních znalostech alespoň o zvířatech, která už vlastníš, bylo by to fajn.

2 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym, anonym Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce

Diskuze k této otázce byla zrušena administrátorem.