Avatar uživatele
misicka2310

Ahojky tak sem vás tady poslechla:)

Ahojky tak šátek na miminko sem nesehnala ale koupila jsem si takovou tu přenosnou tašku na miminko to že si to zapnu kolem pasu a přes krk a posadím do toho drobka je tam i opěrka hlavy tak je to super protože ještě nedří zcela sám hlavičku a myslíte že mě s tím nevyhodí řidič autobusu? chci totiž zítra jet do města a mam strach že mě tam nepustí nebo něco jestli nemusí byt malej v kočarku ? jezdíte takto někdo děkuji

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5080 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kropitko

nevidím důvod,proč by tě řidič autobusu měl vyhodit. Není důvod.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Lucimia

Určitě tě nevyhodí. 🙂 Přeji příjemnou zítřejší procházku bez kočárku.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Jahoda

Důvod není žádný 🙂 Nebojte, nevyhodí Vás. A ani by nemohl… 🙂 Také přeji příjemnou procházku ;o)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nuk nuk

Nevidím nejmenší důvod, proč by Vás měl řidič vyhazovat s klokankou. Naopak, narozdíl od maminek s kočárky budete moct nastoupit do kterékoliv části vozu, budete si moci sednout kamkoliv.
Nevím, ve kterém městě nebo kde bydlíte, ael např. v Praze teď vymysleli pravidlo, že v autobuse smí být pouze dva kočárky. Zatímco, třetí kočárek, může tedy řidič odmítnout, Vám může být úplně jedno, kolik kočárků tam je, Vás si vůbec nebude všímat.

Nosila jsem synka v šátku a u druhého se chystám dělat totéž (dokonce uvažuji, že kočárek použiji spíš výjimečně), právě proto, že je to pro miminko velice dobrá věc (je v bližším kontaktu s maminkou) a navíc je to neskutečně pohodlné a osvobozující.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek