Avatar uživatele
mosoj

Dá se zcela vyloučit, že veškeré dění na Zemi je řízeno mimozemskými civilizacemi?

Některé historické idicie naznačují, že tomu tak je.

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? dudu, GM, johana 56, Altair-AC, aliendrone před 2360 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
dudu

Nedá. Existují názory, že vše co vidíme je v podstatě jeden velký hologram a my jsme součástí jakési virtuální hry provozované kýmsi na superpočítači s tím, že dotyční cíleně navozují různé situace a poté pozorují směr dalšího vývoje. Dokonce je podezření, že ve středověku ONI jako součást svých výzkumů záměrně infikovali tehdejší populaci morem, cholerou atp.

Upravil/a: dudu

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?zjentek Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Nic nepoznaného se nedá zcela vyloučit.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Jsou to jen chabě podložené domněnky. Když neumíme něco vysvětlit, tak to hodíme na emzáky nebo božstvo. Nikdy se žádný důkaz nenašel a žádný člověk nedostával instrukce od těchto institucí co má dělat a co ne. Přesto se říká: nikdy neříkej nikdy. Takže úplně vyloučit se to nedá.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
luckykubrt

Jistěže existují mimozemské civilizace. Jsou tady už od stvoření světa. V době Noema chodili jako Nefilim, věhlasní obři, kteří sužovali lidstvo. Jejich existence je nejen zaznamenaná v Bibli, ale dokazují to i vykopávky. Mimozemské síly se děli na dobré (anděly) a zlé (démony neboli padlé anděly). A každého z nás řídí jedna z těchto sil. Nejčastěji tedy vládnoucími politiky, které si volíme. A pak jsou tu naše vlastní pohnutky, kterými ovlivňujeme své svědomí. Tedy podle biblického příkladu: náboženské farizee pobuřovalo, že si Ježíšovi učedníci trhali klasy o sabatu a nemyjí si ruce. Ale Ježíš jim na to řekl, že člověk je pánem nad sabatem a není nečisté to, co do člověka vchází, ale co z něj vychází a že jsou důležitější věci k dodržování například ctít svého otce a svou matku. 😉

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
aliendrone

Zatímní neexistecne důkazu o existenci mimozemských civilizací NENÍ důkazem jejich neexistence.

Osobně s ohledem na předpokládanou velikost vesmíru se jeví jako nepravděpodobné, že bychom byli úplně sami. Vesmír je prostě TAK MOC VELKÝ, že se dá očekávat všechno. (Za předpokadu, že existuje pouze náš vesmír. Pokud ovšem je pravdivá teorie multivesmíru, tak je téměř jisté, že emzáci existují.)

Každopádně s těmi indiciemi bych byl opatrný. Ne každý rachot je bouřka. Nejdřív bych rád prokázal (a mezi námi – odkaz na pravděpodobnost limitně se blížící k jistotě POŘÁD je JEN pravděpodobnost), že MZC existují a teprve následně bych se zaobíral mírou jejich případného ovlivňování – to je podle mne jediný správný postup.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Nedá. I kdyby to společnost zcela vyloučit dokázala, tak ještě stále tady pořád zůstávám já!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
zjentek

Dudu- zdroj?

před 2359 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek