Avatar uživatele
hornik.

Dám vám některým takovou otázku: Jak získat zpět video uložené na Youtube které jste nenávratně smázli?

Ale nemusíte odpovídat, očekávám že to všichni znáte. Stala se mě nemilá věc, smazal jsem na Youtube celkem úspěšné video které se mě ale nehodilo svým způsobem ke specializovanému kanálu. Poté jsem zjistil že to nemám nikde zálohované. Co teď? Jde neexistující video stáhnout ze serveru, nebo ne?
Doplňuji:
Skutečně jde smazané video upravovat, zřejmě zůstává na Youtube cache. A jde to i měsíc po tom. Teď jsem si to ověřil. A když jde upravovat, jde i stáhnout. Stačí k tomu něco znát.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? barnajka před 4630 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kosaaaak

Těžko anežko. Pokud jde o normální stránku, tak ta se dá vyhledat v googlearchivu, protože google stránky každej tejden zálohuje. Obrázky se tak zíkat dají, bohužel mylím že u videí to takhle nefunguje. Jediný co mě takhle z hlavy napadá je obepsat lidi z youtube, který měli to video mezi oblíbenejma, jestli si ho náhodou neuložili na disk a poprosit je o reupload. Případně zkusti název toho videa projet googlem, třeba ho někdo píchnul i někam jinam než na youtube.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Ella

nejde to – mě před nedávnem smazali na YT celý kanál za „porušení autorských práv třetí strany TV Tokio“, i když sem tam nic takového neměla a všechny videa, která jsem vytvořila jsou nenávratně pryč… :(

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Děda Louda

Pouč nás a prozraď, jak na to.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
hornik.

Potřebujete znát ID videa. Např: 5c9k0EqB4Jc a vše ostatní máte před sebou. Napíšu-li sem podrobný návod, zřejmě skončí na něčím blogu…
ID videa se dá dohledat na webech které video embedovaly. To se dá taky vyhledat.

před 4621 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Volný čas a hobby