Avatar uživatele
Ella

Dámy, kde koupit obyčejné tmavě modré džíny za rozumnou cenu, které nejsou skinny nebo super skinny, ale prostě rovné?

Už začínám ztrácet naději…
Sháním trochu elastické tmavě modré džíny (o barevných si ani nedovoluju snít, ať už džínách nebo kalhotách) tak do 500,– , protože u mě džíny nemají dlouhou výdrž, které by byly prostě rovné, žádné zůžené, že se do toho člověk nenarve ani rozšířené jako hippies… opravdu se snažím hledat, ale nic nenacházím… a když už ano, tak je to roztrhaný jak když člověk vyleze z popelnice. Jsem sice věkem ještě skoro puberťák, ale tuhle módu teda nepochopím…

Moje poslední dobré dříny jsem si koupila u vietnamců v praze, v kamenném obchodě, tak měli opravdu dobrý výběr, ale obchod zmizel . přestěhoval se, ovšem v těch nových prostorách to už není co to bývalo. Ony džíny byly klasické tmavě modré, elastické, výborně sedící a vydržely mi dlouho, ale už jsem je prodřela a ať jsem při hledání nových dřín zašívala o život, déle než měsíc už asi nepřežijou, ale nechci je vyhodit, protože byly dokonalé. Z nouze jsem si koupila džíny Wrangler, ale není to ono, navíc měli akorát buď skinny nebo zvony :/. Nepotřebuji značku, potřebuji obyčejné džíny.

Pokud jste některé v poslední době narazila na nějaké slušné klasické džíny, tak mi prosím dejte vědět, nejlépe v Praze :) děkuji

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? barnajka před 4199 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
elvan

www.aukro.cz ?

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
barnajka

Zkus se přeptat tu http://www.vo­tocvohoz.cz/
Holky si tam mezi sebou mění/prodávají hadříky, nošený i nový…a krom toho je tam i diskuze (dobře, tak Fórum, no :) …a tam ti určitě někdo zasvěceně poradí. Tamější komunita módou žije, krámky s oblečením mají prolezlý skrz na skrz – fakt mají přehled až obdivuhodný :)

A nebo pokud jsi na Facebooku, mrkni na ‚Proti módní šedi v českých ulicích‘ a zeptej se tam: http://www.fa­cebook.com/Ne­Sedi?ref=ts&fr­ef=ts
Platí to samý co o Votocvohoz(u): parta módních nadšenců, co přesně ví KDE-CO-a ZA KOLIK mají (týká se převážně módy, samozřejmě :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
JohankaDl

Ta cena je hrozně nízká, respektive, pokud ti nevadí kupovat nové džíny každé dva měsíce, tak zase není problém :) Ale jinak perfektní džíny mají tady http://www.pepe-jeans-store.cz/damske/dzi­ny/ :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
natasanatasa

Nejsem si jistá, že ti pomůžu, ale moc pěkné džíny jsem zrovna viděla v letáku Pepco a dokonce ani nebyly za špatnou cenu, tak když tak mrkni: https://www.le­takomat.cz/pep­co/ :)

před 1875 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek