Avatar uživatele
Tmavovlaska

Dárek na vítání občánků?

Jdu na Vítání občánků (kámoška před měsícem porodila mimčo). Zítra ho uvidím poprvé, hodí se přinést nějaký dárek? Pokud ano, jaký?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? dědapetr před 4788 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
pokazdejinak

tedy jestli jsou všude vítání občánků stejný, tak na takovou ofiko akci bych asi nic nenosila… jestli si pak půjdete někam sednout, tak tam asi jo. my jsme dostali od města nějaký diplom a knížečku, i nějaké chrastítko tam bylo, pro maminku kytka – tak toho bylo docela dost i tak. jo, kluci dostali od babičky oficiální sadu mincí, ale to bylo z rodiny, vy jste přeci jen kamarádka
Doplňuji:
možná ještě doporučím to nejjednodušší – jestli jdete v nějaké skupině, tak se domluvte, kdo, co, za kolik a jestli vůbec ;)

Upravil/a: pokazdejinak

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
dědapetr

Pokud nejste kmotra tak stačí hračka, kojenecká láhev,oblečení a jiné drobnosti pro dítě.Cenější dárky dávají členové rodiny.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Určitě hodí. Dárků muže být celá řada, svým způsobem je tento obřad nahrazením církevního křtu. Dárek ? co třeba, album na fotografie, něco na oblečení, něco zlatého, možností je spousta
Doplňuji:
http://tipnada­rek.webnode.cz/

Upravil/a: Drap

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Michálek1245

Dobrý den, my teď řešíme s přítelkyní i to, zda dávat dárek jenom dítěti, ale i mamince? Je to kamarádka přítelkyně, mají spolu velmi dobrý vztah. Našla tyhle náramky pro maminky https://www.trzis­testesti.cz/na­ramky/naramek-spojeni/ a tak by jí ho chtěla dát. Je to nějaký nový šperk, který podporuje vztah maminky a dítěte. Já jsem chlap, po mě vysvětlení nechtějte. Přítelkyně si ale není jistá, aby neudělala faux pas, já jí na druhou stranu říkám, že pokud jí to chce dát, tak ať to prostě udělá. Nebo ne?

Avatar uživatele
mimamocz

Příspěvek smazán administrátorem.

Nový příspěvek