Avatar uživatele
PC123

Dát vytvořit internetové stránky jednotlivcovi nebo firmě?

Dobrý den,
chci si nechat udělat internetové stránky. Na internetu nabízí tvorbu kde kdo. Paří mezi ně jednotlivci, a pak firmy. Co myslíte, kdo udělá stránky kvalitněji? Jednotlivec, který musí naprogramovat, udělat grafiku atd. sám nebo firma, kde jsou pracovníci specializovaní na určité oblasti.

Děkuji za případné vaše zkušenosti.

Zajímavá 0 před 2896 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Limbo

Vše má své pro a proti. Zásadní (a tebou neuvedeno) je, jaké stránky požaduješ a k čemu budou sloužit. Statická prezentace firmy? Dynamický web s denními aktualizacemi? Blog? E-shop? Od toho se pak odvíjí zbytek.

Jelikož stránky programuju 9 let, mé doporučení je takovéto:

na menší weby, aplikace nebo jednorázové projekty je výhodnější soukromá osoba (hlavně z finančního hlediska), na větší weby a nebo e-shopy bych najal firmu. Sice to vyjde mnohem dráž – až o desítky tisíc – ale pokud něco nefunguje, nebo dojde k problému, ručí za to firma, ne osoba.

Btw: jaké stránky potřebuješ? :)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Nelze odhadnout. Nejlépe to zjistíš, když porovnáš práci jednotlivých firem či jednotlivců, co už dělali dříve. I tak to však nemusí být určující.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Určitě se nevyplatí kontaktovat velké předražené společnosti, ale spíše jednotlivce a malé firmy. Tvorba webových stránek mě osobně vyšla jen na několik tisíc, web mám od http://www.spo­lehlivyweb.cz

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
eli.bar

Opravdu záleží na tom, jak velký web chcete. Já si například vytvořila stránky pro náš penzion sama během několika hodin pomocí návodu na youtube https://youtu­.be/tLxp5XX_4QE

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
PC123

Potřebuji vytvořit internetovou stránku ve formě zpravodajského webu, takže každý den aktualizace. Na stránce by se zveřejňovaly články, galerie. Chtěl bych i propojení se soc. sítěmi (FB, google+, twitter) a formuláře – aby mohli i čtenáři zasílat články.
Pro inspiraci dávám odkaz na „konkurenční“ stránku ze zahraničí – http://www.mas­kinbladet.dk/ . (jsem laik, ale myslím si, že web není nějak extra složitý) Nějak takto bych si ho představoval.
Dosavadní provoz, prostřednictví služby webnode, nestačí.

před 2896 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
McArthur

Nech si to připravit firmou. Pokud jsi odkojený Webnodem, bude to určitě lepší.

Budeš potřebovat slušný redakční systém – WordPress Ti stačit nebude, udělat grafiku, dostat to na slušný webhosting atd. A aby čtenáři mohli zasílat články, tak to se připrav na to, že 99 % bude spam od robotů. Takže si nech připravit filtry. Běžná CAPTCHA Ti stačit nebude.

před 2895 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
PC123

Děkuji za odpověď.

před 2895 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Počítače a internet