Avatar uživatele
Háña3153

Ahoky, prosím rychle pomozte ve středu jdeme do divadla s třídou a chodím na gympl ale nevím jaké oblečení na sebe.Helpp

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3790 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Katy81

ahoj,
rozhodne žiadne rifle (hlavne nie modré!).
Do divadla samozrejme nepotrebuješ žiadnu róbu ani večerné šaty. Ale nejakým pekným elegantným kostýmom resp. sukňou/nohavicami a blúzkou nič nepokazíš.

Určite si ale prosím ťa neber nejaké „obyčajné“ tričko a džíny!

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Lenka H.

Nepíšeš, jak se tam budeš dopravovat – jestli bude součástí i nějaký delší pochod v té zimě venku …

Každopádně sukně s halenkou a sáčkem/šaty jsou nejlepší volba. Pokud nejsi sukňový typ, pak společenské kalhoty (hlavně ne džíny!). Samozřejmě i silonky.

K obojímu nejspíš lodičky, na páskovky je přecejen dost zima a kozačky mi prostě do divadla nesedí, byť by vypadaly „společensky“ (ale bohužel to vidím často). Výška – na kolik si až troufneš, proto ten dotaz jak dlouho tam půjdete. Zrovna divadlo je podle pro mne akce, kam si můžu dovolit nejvyšší co najdu ;)

Kabátek dlouhý, rozhodně delší, než bude sukně/šaty a samozřejmě ho odložit v šatně (bohužel, viděla jsem i v Národním slečnu, co se snažila tahat kabát do hlediště a přehazovat ho přes sousední opěradlo, uff).

Šperky decentní, nic moc blýskavého a mohutného. S malováním by se to divadla také nemělo přehánět, ale z toho si třeba já nic nedělám a výrazné linky si dopřeju ;)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek