Avatar uživatele
anonym

Dělají se nějaké zavlažovací systémy, či zlepšováky pro skleníky? Tahat těžké konve s vodou v těhle vedrech dá zabrat.

Pripadne neco vyrobit na miru? Kdyz jsou zavlazovaci rozstrikovace na travniky, tak me napdalo zda se treba neprodavaji, ci nedaji vyrobit nejake zahlazovani skleniku, kdy by jste rano otevreli sklenik vlezli odnvnitr. Otocili u hadic ventilem a ono by z nejakych kropitek zavlazilo prostory kolem veci ve skleniku? Mame doma treba studnu, takze zasoba vody je velka a mame i sudy s vodou a jednu velkou plastovou nadrz na vodu, ze ktere prave bereme vodu do konvi u skleniku. Jenze s ni jeste clovek musi zalevat sam :)

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Luxx před 3254 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
gecco

Je toho plný net – https://www.go­ogle.cz/search?cli­ent=opera&q=za­vla%C5%BEovac%C3%AD+sys­t%C3%A9my&sou­rceid=opera&i­e=utf-8&oe=utf-8&channel=sug­gest&gws_rd=ssl – a plné obchody…
Stačí si vybrat správný systém…
😉

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Dochy

Spousta… Do skleníku možná spíš kapková závlaha než rozstřikovač. Ale zrovna zadarmo to není. Pak jsou i automatické ventily, které podle programu pouští vodu do hadic. Ty které jsem ale řešil z nějakého důvodu nezvládají zavlažování přímo vodou ze sudu – potřebují pro svou funkci tlakovou vodu (takže sud by musel být s čerpadlem, nestačí pouze sud na podstavci)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Bydlení a zahrada