Avatar uživatele
zjentek

Dělá se sladká sójovka ze stejnejch surovin, jako ta bez cukru?

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, da ny před 3610 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Porovnej si to…
😉
´obyč´- http://www.vi­tana.cz/produk­ty/ochucovadla/te­kute-koreni/sojova-omacka/293/Sojova-omacka.html
sladká – http://www.vi­tana.cz/produk­ty/ochucovadla/te­kute-koreni/sojova-omacka-sladka/294/Sojova-omacka-sladka.html

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
da ny

Copa cukr, ten tam prostě při fermentaci je,
ale co to glutenové lepidlo, když tam někteří výrobci přidávají pšenici :)))

://www.sushiqu­een.cz/sojova-omacka-2/
http://www.li­dicky.cz/clan­ky/sojova-omacka-shoyu-clanek
http://www.video-recepty.com/co-je-to-sojova-omacka

A koukám, že i jiné fujtajbly :)
jiní asi dohánějí tmavou barvu spíše více melasou…
Doplňuji:
Mám doma i přírodní Kikkoman , přirozeně fermentovaná – voda, sojové boby, pšenice, sůl, cukr ve složení nikde :)
V jedné je cukrbílý, hnědý a ještě glukózový sirup a jak se koukám, jde to výrobcům překvapivě i téměř bez sóji:
http://www.asi­afood.cz/lang-cs/sojove-omacky/248-cerna--sojova-omacka-300-ml-8850206061259.html

Upravil/a: da ny

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek