Avatar uživatele
annas

EMO, aneb je něco shnilého ve státě dánském?

Nejde o dívku Emu, ale o význam výrazu EMO.

Co je EMO? Kde se používá? Objevuje se i u nás? Jak rozumíte otázce?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 7Pro koho je otázka zajímavá? anonym, quentos, vagra, rynek878, kapka, iceT, anonym před 4963 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
1popelka1

Tak první, co mě napadlo EMO styl, postoj (nebo jak to nazvat) – teenageři, punk, černé linky, vlasy, přecitlivělost, sebepoškozování…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
kvikal

Emo = životní styl dnešních dětí (pro mě spíš další modní vlna která už naštěstí opadá), emo styl má svá pravidla,oblečení, hudbu – prostě všechno. Emo= emocionální tudíž otevřenost citů,emocí a následná skepse vůči tomuto hroznému světu. Je silně spjatá se sebepoškozování ale nedělá to každý.
Pro mě je to spíš možnost jak depresí na sebe upoutat pozornost a stále být cool. :-/

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
quentos

Objevuje, řek bych přímo masově. Moje sestra si tím prošla taky. Jde o hudební a žiotní styl vyjadřující depresi nad situací v dnešním světě, zejména nošením tmavého oblečení a (ale poze demonstrativním, tak aby si neublížili) sebepoškozováním. Sestra se pokoušela nasprejovat si vlasy černou barvou, byla od toho pak černá celá koupelna.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

Cast za carkou by mela byt z Hamleta.
Vyraz EMO jsem nasla v nekolika vtipech,ktere jsem nepochopila asi z toho duvodu,ze nevim co to to EMO je,ale necham se poucit.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek