Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno EXCEL 2007 - problém s "vložit jinak" při kopírování mezi listy sešitu nebo sešity

Prosím o radu: Potřebuji "vložit jinak" (např. hodnoty nebo formáty, případně vzorce) vybrané oblasti listu do jiného listu nebo dokonce do jiného sešitu. Neotevře se "klasické" dialogové okno, ale pouze takové, které umožní vybrané buňky vložit jako obrázek, tuším snad i rozšířený metasoubor (??)....Patrně to bude někde v nastavení samotného EXCELu. Nejsem schopen zjistit příčinu tohoto problému.

Děkuji za radu.

Předmět Autor Datum
Ahoj tak sem to vyzkoušel u sebe a chová se to stejně jako tobě. Klasika kopírovat - vložit -> vloží…
Siki83 07.02.2011 20:15
Siki83
Tak teď jsem si to přečet pořádně, samozřejmě to co popisuju platí pro kopírování ze sešitu do sešit…
Siki83 07.02.2011 22:52
Siki83
Neviem či vám nerozumiem, ale mne funguje "vložiť inak" a dá sa vybrať to čo potrebujem. A funguje a…
jojom 07.02.2011 22:37
jojom
Dobrý den, narážím na stejný problém, jako uvádí pán výše, nedaří se mi kopírovat vzorce mezi různý…
Pilsnerman 23.09.2011 04:39
Pilsnerman
Pri kopírovaní medzi zošitmi je problém pravdepodobne v tom, že obidva zošity sú otvorené v Exceloch… poslední
los 23.09.2011 18:52
los

Ahoj tak sem to vyzkoušel u sebe a chová se to stejně jako tobě. Klasika kopírovat - vložit -> vloží se hodnoty s formátováním, když bych chtěl čistě hodnoty tak vložit jinak - text. Kopírovat vzorce do jiného sešitu myslím že nelze (můj soukromý názor), tady bych jako možnost viděl zkopírovat do nového sešitu celý list a provést úpravy.

Pri kopírovaní medzi zošitmi je problém pravdepodobne v tom, že obidva zošity sú otvorené v Exceloch, ktoré bežia ako dva samostatné procesy. Aby "Vložiť inak" normálne fungovalo, tak postupuj napríklad tak, že spustíš jeden Excel a obidva zošity otvoríš z jeho hlavného menu.

Ak "Vložiť inak" nefunguje ani pri kopírovaní medzi listami jedného zošita, tak je problém zrejme v tom, že si neoznačil len bunky, ale aj nejaký iný objekt (obrázok, graf a pod.). Presvedčiť sa o tom môžeš tak, že si to vyskúšaš v novom zošite Excelu, kde to musí fungovať normálne - nejde o žiadne nastavenie samotného Excelu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru