Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno El. trouba Gorenje chyba F6

Dobrý den,
na elektrické troubě Gorenje EVP655-18T svítí na displeji F6 - nic "nejede". F6 se objevilo aniž bychom troubu zapli. Výpadek el. proud taky nebyl Nějak se mi nedaří na webu najít seznam chybových hlášení. Nesetkal se už s tím někdo (než se mi ozvou ze servisu)?
Děkuji za odpovědi.

Předmět Autor Datum
Dobry den, na internetu nic nenajdete. To je taktika Gorenje. Mel jsem problem s prackou a v servisu…
bunny 25.02.2012 22:43
bunny
Už to z paměti neznám, ale zpytujte svědomí, zda ihned po skončeném posledním pečení nedošlo k úplné…
mirektatra 26.02.2012 06:17
mirektatra
Zdravím, také jsem právě horečnatě řešil tento problém, proklikal jsem se na polský server a výslede…
Vašík 04.03.2012 11:45
Vašík
Funguje díky za radu poslední
Holdaaaaa 05.12.2016 09:55
Holdaaaaa

Dobry den, na internetu nic nenajdete. To je taktika Gorenje. Mel jsem problem s prackou a v servisu mi rekli, ze ani v manualu a ani na netu nic neni. a to z toho duvodu, ze maji infolinku, ktera teda funguje perfektne. Ochoda a rady smerujici k vyreseni problemu jsou super.

Už to z paměti neznám, ale zpytujte svědomí, zda ihned po skončeném posledním pečení nedošlo k úplnému odpojení od el.sítě? Ta závada vznikávala při vadné zástavbě, bez možnosti cirkulace chladícího vzduchu kolem trouby, nebo při nedokončeném ochlazování po skončení pečení. Vypnula tepelná pojistka pláště trouby.

Zdravím, také jsem právě horečnatě řešil tento problém, proklikal jsem se na polský server a výsledek je, že trouba opět peče. Stačilo odšroubovat horní kryt za ovládacím panelem ( nejdřív samozřejmě odpojit ze sítě ). Pod krytem je propojovací plochý kabel mezi dvěma ovládacíma moduly, kde zřejmě dochází k přerušení kontaktů. Takže očistit, zakvrdlat, pořádně zacvaknout na obou koncích a už to funguje. Alespoň tedy v mém případě. 8-)http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1870514.html #8958884

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru