Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Eset Smart Security

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat mám ESS a licenci na 3 roky ale v pc mám 2 operační systémy mohu tedy použít ESS na oba OS nebo musím koupit ještě jednu licenci?Děkuji
Změna kategorie, původně: Operační systémy (karel)

Předmět Autor Datum
Nedávej to ani na jeden, to bude nejlepší. Já žil v domnění, že existuje nanejvýš dvouletá licence.…
karel 23.09.2010 09:42
karel
To nechápu copak ESS není dobrý?ESS má akci 2 roky + 1 rok zdarma
patrick hung tay 23.09.2010 09:52
patrick hung tay
. Licence. Za předpokladu, že jste souhlasili s touto Dohodou a zaplatíte Licenční poplatek dle člán…
kmochna 23.09.2010 09:59
kmochna
Proč platit za něco, co můžeš mít zadarmo? Zkus AVAST Home nebo free AVG: avg-anti-virus-free avas…
Fuente 23.09.2010 12:39
Fuente
Aby dal vydelat bratrum Slovakum. :-D
Redmarx N 23.09.2010 13:16
Redmarx N
No ptal se na ESS a to neni AV, takze ani jeden z tebou nabizenych produktu pro nej nebude. Pravdepo…
Radek 23.09.2010 14:34
Radek
zadarmo vs takmer zadarmo. Licencia, resp. aktualizacie na 2 roky stoja cca. 60 eur. Na mesiac to vy… poslední
wam_Spider007 23.09.2010 19:00
wam_Spider007

. Licence. Za předpokladu, že jste souhlasili s touto Dohodou a zaplatíte Licenční poplatek dle článku 17. v termínu splatnosti, Vám Poskytovatel udělí nevýhradní a nepřevoditelné právo instalovat Software na pevný disk počítače nebo jiné podobné médium sloužící k trvalému ukládání dat, instalaci a ukládání Software do paměti počítačového systému, ke spouštění, ukládání a zobrazování Softwaru na počítačových systémech, avšak nejvíce na takovém počtu počítačových systémů, které Koncový uživatel uvedl v objednávce a za který zaplatil příslušný poplatek (dále jen "Licence"). Jedním uživatelem se přitom rozumí: (i) instalace Software na jednom počítačovém systému nebo, (ii) pokud se rozsah licence váže na počet poštovních schránek, rozumí se jedním uživatelem uživatel počítače, který si pomocí Mail User Agent (dále jen "MUA") stahuje elektronickou poštu. Pokud MUA stahuje elektronickou poštu a následně ji automaticky třídí více uživatelům, potom se počet uživatelů stanovuje podle skutečného počtu uživatelů, pro které je elektronická pošta tříděna

k tomu špatný:

Na počítači, na který Software instalujete, nesmí být nainstalované žádné počítačové programy nebo technické vybavení, které by mohlo nepříznivě ovlivnit Software.

instalací viru patrně porušuješ jejich podmínky. :-D

No ptal se na ESS a to neni AV, takze ani jeden z tebou nabizenych produktu pro nej nebude. Pravdepodobne uz za to i zaplatil, takze by asi byl hloupej, kdyby za neco zaplatil a pak to hodil do kose.

Pouzit to legalne nepujde, ale fungovat by to melo. Pro jistotu si ale zavolej nebo napis na podporu, nechapu proc se nezeptas rovnou tam. Existuji taky licence, ktery jdou instalovat na vic pc, zalezi co sis koupil, ale to vis jen ty.

zadarmo vs takmer zadarmo. Licencia, resp. aktualizacie na 2 roky stoja cca. 60 eur. Na mesiac to vychadza asi na 2.5 EUR. Co je skoro nic.
Preco si plno ludi plati za windows, ked mozu mat zadarmo linux pripadne platia za MS Office, ked mozu mat OpenOffice? Odpoved hladaj vo hviezdach.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru