Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Euro truck simulator 2 - recenze, kritika (jen vlastni zkusenost)

Ahoj, uz delsi dobu hraji Euro truck simulator 1 a ted se rozhoduji zda koupit ETS2. Uz z videi poznam ze dvojka je oproti jednicce lepsi. Sehnal jsem si uz i mod na realne znacky tahacu misto nelicencovanych. Jednicku hraji na volantu logitech ktery ma rotaci tedy pouze 180 stupnu a ne idealnich 900. Ale neni to tak strasne. Chtel bych tady tedy timto poprosit, zdali by mi nekdo mohl z vlastni zkusenosti rici neco k tomuto simulatoru co se v recenzich na obchodech nedoctu. Hlavne me zajima chovani AI a dalsi veci co se poznaji jen pri hrani. Dekuji mnohokrat.

Předmět Autor Datum
Hral som to len chvíľu a je to slušné. Trochu nuda a stereo ale dobré. AI nič moc, napríklad keď do…
Rogalo 26.06.2013 00:19
Rogalo
Tu AIjsem trochu odpozoroval z videii, videl jsem ze tam treba na dalnici vjeli pred tebe. Nekde byl…
Menfis_cz 26.06.2013 00:34
Menfis_cz
teba bavi ist 4 hodiny v hre po dialnici???
hoppus (nereg.) 26.06.2013 11:22
hoppus (nereg.)
No jiste Mr. Hoppus se dostavil. Prosimte pokud nemas nic k tematu tak pomlc. Ja nechci bejt drzej n…
Menfis_cz 26.06.2013 20:09
Menfis_cz
tak ked ta to bavi, tak si to kup. horsie ako jednotka to nebude.
hoppus (nereg.) 27.06.2013 08:40
hoppus (nereg.)
Asi koupim, jen jsem chtel vedet zdali tam neni neco co by i zaryteho fanouska odradilo. No asi neni…
Menfis_cz 27.06.2013 18:39
Menfis_cz
A jo asi solved, protože si myslim, že by jsem si to stejně koupil i kdyby tu byla vlna kritiky na t…
Menfis_cz 27.06.2013 21:23
Menfis_cz
Tak já si na ETS 2 nemohu stěžovat, narozdíl od 1. dílu, kde byla jen samá dálnice a žádný baráčky,…
huhnal 29.06.2013 10:10
huhnal
Jj urcite diky za nazor uz mam nahrano pres 24h realneho casu a libi se mi moc. A vyvojari vydavaji…
Menfis_cz 22.07.2013 02:11
Menfis_cz
Je to slusná hra také jsem to hrával ale neměl jsem plnou verzi takže po pár hodinách mě to zaseklo… poslední
Distributors 22.07.2013 09:11
Distributors

Tu AIjsem trochu odpozoroval z videii, videl jsem ze tam treba na dalnici vjeli pred tebe. Nekde bylo vtipne napsano ze to delali tak realne ze se inspirovali realnym provozem a ne predpisy. S tim stereotypem to neni prpblem ja dokazu jet treba 4h v kuse(jen prestavky ve hre) a nejsem znudeny nic. Je to o tom co koho bavi no. Zatim diky, snad jeste nekdo prihodi nejake dalsi zkusenosti z hrani. Klidne piste i ty negativni protoze alespon bych z toho nebyl otraveny a vedel ze to tam je. Dik

No jiste Mr. Hoppus se dostavil. Prosimte pokud nemas nic k tematu tak pomlc. Ja nechci bejt drzej nebo tak, ale presne tohle sem cekal, ze sem prijdes a reknes ze je to ztrata casu, at si teda radsi udelam ridicak profesak a jdu to delat ve skutecnosti, nebo at jdu radsi ven. To je vsechno krasny. Me tento druh simulatoru proste bavi a 4 hodiny je takovy minimum. Navic jsem tajne doufal, ze by mi tu nekdo mohl napsat cosi z vlastni zkusenosti, protoze to co jsem doposud nasel mi moc nereklo.

Tak já si na ETS 2 nemohu stěžovat, narozdíl od 1. dílu, kde byla jen samá dálnice a žádný baráčky, pokud si tam člověk nedohodil nějaké módy. Ten začátek trochu nudí, ale jak se člověk vypracuje a začne mít svoje lidi tak to jde. Mimochodem já si radši koupil truck za svoje prachy než využívat lichvářskou banku:-D.
No, ale jinak ztvárnění se jim povedlo, grafika se mi líbí, akorát ta doprava ještě zlobí, několikrát se nasoukal osobák pod truck a já se divím proč mám zvedlou kabinu a nemohu se pohnout, nebo také rádi začnou brzdit, když mě předjedou přímo před čumák, nebo když si to jedu po tříproudovce a druhý kamion se začne cpat do druhého pruhu tzn. přímo domě a je mu to jedno, ale po několika patchích se mi to zdá o hodně lepší a hlavně jsem rád za pestrost nákladů. Řízení je také na pohodu, jen sem si na něj nemohl chvíli zvyknout. Také není na škodu, když si člověk pustí nějaké internetové rádio na cestu a pokud tam není tvé oblíbené, je možné ho přidat. Kdo je zapálený pro kamiony tak mohu jedině doporučit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru