Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Excel 2003 - nejde skrýt sloupce

Dobrý den,
můžete mi prosím poradit s problémem, který se mi vyskytl při práci s Excelem 2003? Mám nastavenu tabulku s různými výpočty. Tato tabulka je velmi obsáhlá. Běžně jsem si před tiskem skryla několik sloupců. Teď mi ale nejde skrýt sloupce a zobrazuje se mi hláška: Objekty nelze přesunout mimo list. Vůbec této hlášce nerozumím a nepomohla mi ani nápověda. Snad je zapotřebí list rozšířit? Proč se mi ale dříve tento problém nevyskytl, i když jsem soubor používala i s více daty?
Děkuji předem za pomoc.

Změna předmětu, původně: Excel 2003 (host)

Předmět Autor Datum
Popis řešení máš přímo na stránkách výrobce: cs nebo http://office.microsoft.com/cs-cz/excel/HA10241…
host 30.08.2008 19:09
host
zdravim, mam stejny problem, podarilo se vam to vyresit? mam xls soubor, bez jakychkoliv vypoctu, po…
kombajn 12.09.2008 09:47
kombajn
Ak ti nepomohol ten postup a v excelovskom zošite máš len dáta bez nejakých špeciálnych objektov (gr…
los 12.09.2008 10:03
los
tak uz jsem si s tim pohral jeste sam a je hotovo. zadne grafy ani komentare jsem tam nemel. jen tex… poslední
kombajn 12.09.2008 10:08
kombajn

zdravim, mam stejny problem, podarilo se vam to vyresit?
mam xls soubor, bez jakychkoliv vypoctu, pouze tabulka text a nejake num. udaje k nemu. bezne jsem mohl vyjmout radky a sloupce a presunout je jinam. ted vyjmout nelze a naskoci mi tato hlaska, jsem z toho krapet v ouzkych :(
uvedeny postup z webu office u me nezabira..

Ak ti nepomohol ten postup a v excelovskom zošite máš len dáta bez nejakých špeciálnych objektov (grafy, komentáre a pod.), tak môžeš skúsiť vytvoriť úplne nový zošit, z pôvodného skopírovať všetky bunky a to vložiť do nového cez "Vložiť inak" (Paste Special) len to, čo tam chceš mať (hodnoty alebo vzorce, formátovanie, atď). Je to síce tak trochu drevorubačský postup, ale mal by byť spoľahlivý.

tak uz jsem si s tim pohral jeste sam a je hotovo. zadne grafy ani komentare jsem tam nemel. jen text. formatovani bunek bud text nebo cislo.
bylo zde priblizne 250 radek. asi do 170te radky se zobrazovala hlaska: objekty nelze přesunout mimo list. neslo hybnout s radky ani sloupci. od 170te radky to zahlasilo: presouvam pevne objekty. s radky nize uz hybnout slo.
takze jsem jednoduse ten "vadny" radek odstranil a uz to slape. proc tomu tak bylo, nevim.. upravu v danem radku jsem zadnou nedelal.
kazdopadne diky za rychlou odezvu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru