Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Excel 2007 Kontingenční tabulka - opakování hodnoty hlaviček sloupce nebudou prázdné buňky

Zdravím Mr.Excely,

popis problému shrnu na tomto vzorovém obrázku, který jsem náhodně vybral na internetu.

http://forum.helios.eu/orange/doc/.uploadcs/Kontin gencni_tabulka_-_Spolecne_kapitoly5.gif

Potřebuji zajistit v kontingenční tabulce, aby se v prvním sloupci hodnoty 100, 300 a 900 opakovaly taky v prázdných buňkách pod nima. A tady je otázka pro zkušené, jestli to lze udělat přímo v kontingenčntí tabulce? :-) Doplnění dělám na další list makrem přes statickou tabulku : 1) kopie kontingenčky bokem a 2) vba skriptem doplněné hodnoty ve sloupci.
Co jsem se dočetl předchozím googlováním problému, tak by to doplnění hodnot mělo být novou funkcionalitou až v Excelu 2010, nemám možnost teď v brzké době to tam vyzkoušet.
Díky za příspěvky.

Předmět Autor Datum
Možná si to už četl. http://datapigtechnologies.com/blog/index.php/fill -the-empty-cells-left-by-piv…
Siki83 14.01.2013 22:48
Siki83
Díky za reakci, toto řešení pro Excel 2007 jsem našel (nepracuje s pivotem, ale s uloženými hodnotam… poslední
TNT 15.01.2013 18:10
TNT

Díky za reakci, toto řešení pro Excel 2007 jsem našel (nepracuje s pivotem, ale s uloženými hodnotami v buňkách natvrdo) a používám "doplňovací skript", tento způsobe se hodí pro ty co nehoví VBA a řeší úkoly nahráváním makra (případně lehkou editací toho co nahraje). V linku od tebe jsem aspoň viděl jak to vypadá v 2010. :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru