Avatar uživatele
aluška

Exekuce na bankovní účet

Ahojky
co to znamená mít exeuci na bankovní účet?
Peníze, které mi chodí na účet jdou exekutorovi?Ka­marádka chtěla vybrat peníze a v bynce jí dělili, že ji bylo zmrazeno bankovní konto protže na n byla uvalena exeuce.Před exekucí měla na účtě aktuální zůstatek 500kč a když se byla zeptat proč si nemůže vybrat své peníze paní jí zdělila tuto nepříjemnou skutečnost.
Doplňuji:
Navíc jí paní úřednice zdělila, že aktuální zůstatek je nyní – 21,000Kč.Jak je možné, že banka panu exekutorovi vyplatí peníze, které na účtě nejsou??Tak na co pak je exekuce na účet když už pan exekutor peníze dostal?Není to už věc mezi banou a klientem? Banka teď bude po mojí kamarádce chtít co nejdříve srovnat debet na účtě. Co to tedy pro ni znamená přesně mít tam tu exekuci???
Díky za radu

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5152 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
bafi77

bohuzel ji nic jinyho nez zaplatit nezbide mel sem to samy nemusi to zaplatit najednou ale obcas tam neco dat ale mela by si udelat ucet jinde nebo ve stejne bance ale na nekoho a nechavat si posilat vyplatu tam nebo na ucet nekoho z namyho nebo z rodiny hlavne at si necha presat cislo uctu v praci kam posilat penize

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Broccoli

No zkuste to pročíst tady http://www.ne-exekuci.cz, ale nic jiného Vám nezbude.

před 2832 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Finance a podnikání