Avatar uživatele
shaldon

Existuje místo či osoba, která mi podá informace o založení a hlavně provozu restaurace.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5039 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
kropitko

Jako Know how,to těžko,pokud to funguje,tak Vám to nikdo neřekne,jak to dělá. Jinak jak radí kolegyně,zajděte na příslušný živnostenský úřad,založte si živnost pohostinství a vesele do toho. Držím palce,není to v dnešní době žádný med,rozjíždět něco takového…

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Bumbes

Takové místo opravdu existuje.
Je to management každé úspěšné restaurace. Pokud se slušně poptáte o radu, málokdo vám neporadí (pokud mu ovšem nepolezete do rajonu).
„Živnosťák“ vám maximálně poradí co odvádět za daně, poplatky a všimné úředníkům.
Takže hurá na výzvědy k budoucí konkurenci…

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
allayne

Veškeré informace by Vám měli podat tam, kde budete vyřizovat případnou žádost, pokud budete OSVČ nebo PO. Záleží na právní formě podnikání. Co se týče provozu restaurace, je lepší se zeptat někoho známého, co již podniká v této oblasti. Myslím, že návod na to neexistuje, protože si to každý dělá po svém. :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
vecernice

Nechci nikomu brát iluze,ale z vlastní zkušennosti vím,že nikdo moc neporadí.Jak už tu bylo psáno-každej úředník poradí/poručí/ jen to svoje.Na živnostˇák se musí tak ,nebo tak.Nebudu tady vypisovat co všechno je potřeba oběhnout,ale pokud můžu poradit ráda to udělám.Stačí mi napsat případné dotazy.Jen mě štve,že se to pořád a pořád mění.Faktem je ,že budem tápat pořád.Tak že hodně štěstí!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Layla

Pokud máte peníze do začátku a vyřídíte si všechny formální záležitosti. Tak pak jen záleží na vaší šikovnosti a kreativitě. Aby se k vám hosté hlavně rádi vraceli 🙂. „No a pokud budete v budoucnu řešit problém s dávkovači do vaší myčky z vlastní zkušenosti můžu doručit http://www.do­zitplus.cz/pro­dukty/elektro­nicke-davkovace/davkovace-pro-mycky-nadobi/, nikdy bych nevěřila, že někdy budu řešit problém s dávkovačem 🙂.“ Jinak hodně štěstí

před 3547 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Finance a podnikání