Avatar uživatele
Lumpy

Existuje něco jako hackerská škola?(kdyžtak se omlouvám nevím jak se píše hacker:D)

Existuje nějaká škola??

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? kropitko před 5069 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

samozřejmě, jakákoliv škola kde najdeš obor „Aplikovaná informatika“ … hackerská činnost je prostě jen betatesting a programování jen s trochu jiným cílem.
Doplňuji:
a důležitý odkaz:
http://cs.wiki­pedia.org/wiki/Hac­ker

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
GangstaHelper

A ještě malá oprava SinceXi,

hacker je člověk, který se nabourává do bezpečnostních ochran jen pro zábavu, aby si něco dokázal, mnohdy pracuje ve spolupráci právě s bezpečnostními experty bank a jiných institucí, aby našel případnou díru v systému a ta byla zabezpečena.

Cracker je člověk, ketý svou hackerskou činností někomu škodí.

Už jsem psal, televize nás učí plno blbostí a nepravd.

„Hackeři jsou počítačoví specialisté či programátoři s detailními znalostmi fungování systému, dokážou ho výborně používat, ale především si ho i upravit podle svých potřeb. V masmédiích se však tento termín začal mylně používat pro počítačové zločince a narušitele počítačových sítí, kteří se správně označují termínem cracker. Dnes jsou oba pojmy často nesprávně zaměňovány“

http://cs.wiki­pedia.org/wiki/Hac­ker

A ano, škola, jak už bylo řečeno, existuje.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
SinceX

Lidi, víte co je to hacker? Hacker je člověk, který změní program podle svých představ. Cracker je člověk, který se dokáže „nabourat“, zjistit heslo atd.
Hackerská škola neexistuje, protože je to nelegální činnost, za kterou se platí v řádech milionů (pokuta) Existují školy, IT (Informační technologie, pro méně chapavé) kde naučí práci se Softwarem, psaní webových stránek, Tvorbu databazí v programovacím jazyce SQL (MySQL), zdokonalení webů pomocí jazyka PHP 5 a práci v AJAXu a C++. Na tuto školu chodím já. Dalším krokem „dobreho hackera“ je, že NIKDY neřekne, že je hacker (cracker) nebo se jím chce stát. Další ale výrazným krokem je ten, že dokonalý hacker umí matematiku na VYSOKÉ úrovni, tj. že má ukončenou Vysokou školu MAT-FYZ. (na jednu se chci dostat – ČVUT Praha) Nikdy jsem neslyšel o nikom, že je s prominutím blbý v matematice, nebo někdy z ní rupnul. Všichni mají ukončené vzdělání vysoké s červeným diplomem.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek