Avatar uživatele
bolak

Existuje nějaká aplikace, přes kterou by šlo zkontaktovat majitele wifi sítě?

Když se podívám na smartfounu do wifi sítí, můžu nějak zjistit o koho konkrétně jde? Můžu ty lidi nějak (například přes nějakou aplikaci) kontaktovat, jako nějak zjistit jaký má ten dotyčný člověk telefonní číslo, nebo že by jim to přesapliakci poslalo na mobil zprávu?

Zajímavá 0 před 2740 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Alesh

A jak bys to jako chtěl udělat, na wifi routeru se údaje o majiteli nenastavují, tudíž je ani nelze zjistit. Jediné, co zjistíš je název sítě, pokud není blokované vysílání jejího názvu, v takové případě zjistíš už tuplem kulový.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Bednaricek

Ne, to opravdu není možné. Můžete zjistit informace o síti (kdo je na ní připojen, náhrát soubory do připojených cizích zařízení, ukrást informace,…) pomocí operačního systému Linux, který dokáže odhalit takřka vše.
Více informací podat nemohu, protože se jedná o trestnou činnost.
V menší míře by se dalo provozovatele kontaktovat, avšak není to legální a je to opravdu velmi složité.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
bolak

Alesh: to já nevim, proto se tu ptám, protože o tom vím úplný houby, takže jak by to šlo udělat ti fakt neřeknu 🙂

ale zato vím že když je několik počítačů sesíťováno dohromady, tak můžeš všechny obeslat zprávou přes windows která se jím zobrazí stejně jako se zobrazují chybové hlášky, proto mě zajímalo, jestli i tady by nebylo něco podobnýho.. jinak mám smartfoun asi 3 dny, takže moc ode mě neočekávat..

před 2740 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek