Avatar uživatele
Lgee

Existuje nějaká zdravá nebo alespoň neškodlivá čínská polévka?

Ať stojí třeba 50 korun, ale není to skoro jen chemie, pokud žádná, není proč? Hodně lidí by je určitě kupovalo.
Asi rok sem si dennodenně kupoval čínskou polévku, pak sem dostal rozum, teď už ji nemám asi půl roku ani jednou, a teď sem na ni dostal chuť, abych si ji zítra koupil, tak bych si už rád koupil nějakou lepší, je nějaká zdravá či alespoň neškodlivá, případně mi poradíte, jaká je nejkvalitnější a je v ní nejméně chemie? Díky. Samozřejmě že jsou nějaké kvalitnější a některé ne, ale pokud jsou v nějaké vitamíny, tak je tam zase víc chemie než u té, kde vitamíny nejsou a je tam méně chemie.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Cenobita před 2792 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
yuko

Pokud jsi ji pul roku nejedl, zitra si ji ani nekupuj, nebude Ti chutnat. Najdi si recept, kup si kure, zeleninu, koreni a uvar si vlastni cinskou polevku. Co nesnis, dej do mrazaku.

Upravil/a: yuko

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
nyjono

Nekupuj pytlíkovou, ale kup si čerstvou v jejich restauraci.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Jedinná Čínská je v Číně neboco si uděláš sám – Houby namočíme do studené vody a solamyl rozpustíme v malém množství vlažné vody. Kuřecí maso nakrájíme na tenké nudličky a osmahneme na trošce oleje. Zalijeme masovým vývarem a přidáme mleté chili. Dále přidáme nahrubo nastrouhané zelí a máčené houby. Vaříme 20 minut. Ochutíme sójovou omáčku a osolíme dle chuti. Před koncem varu přidáme nadrobno nakrájenou cibulku i s natí a přilijeme solamyl. Chvíli povaříme a můžeme podávat. jenou cibulku s natí a nalijeme ve vodě rozpuštěný solamyl. Na konec rozklepneme do polévky jedno vajíčko a zamícháme. Povaříme už jen krátce a horkou pikantní čínskou polévku můžeme podávat.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hapiky

Poctivá kuřecí polévka nemůže být čínská polévka, neboť poctivá polévka je vytvořena z poctivého materiálu.

Upravil/a: hapiky

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
klumprt

Předpokládám, že máš na mysli takové ty nudlové kvádry se dvěma nebo třema sáčkama příchutí, co se zalívají vodou z rychlovarné konvice. Ty jsem taky svého času hodně konzumoval a občas na ně ještě dostanu chuť. Nevím jestli existuje nějaká neškodná, ale chuťově nejlepší se podle mě prodává v Tescu. Nevím jaká je to značka, ale má na obalu napsáno „vyrobeno podle japonské receptury“. Jednou za čas to člověka nezabije a třeba jako svačinka v práci je to docela fajn.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
dr.luha

Kromě chemie v příchuti jsou nudle nacucané palmovým tukem. Díky tomu jsou vlastně instantní.

před 2792 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

Poctivá je jen ta co si uděláš sám(a) např . Houby namočíme do studené vody a solamyl rozpustíme v malém množství vlažné vody. Kuřecí maso nakrájíme na tenké nudličky a osmahneme na trošce oleje. Zalijeme masovým vývarem a přidáme mleté chili. Dále přidáme nahrubo nastrouhané zelí a máčené houby. Vaříme 20 minut. Ochutíme sójovou omáčku a osolíme dle chuti. Před koncem varu přidáme nadrobno nakrájenou cibulku i s natí a přilijeme solamyl. Chvíli povaříme a můžeme podávat. jenou cibulku s natí a nalijeme ve vodě rozpuštěný solamyl. Na konec rozklepneme do polévky jedno vajíčko a zamícháme. Povaříme už jen krátce a horkou pikantní čínskou polévku můžeme podávat

před 2792 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
yuko

http://ona.id­nes.cz/12-dil-jarni-diety-cinska-kureci-polevka-s-nudlemi-fu9-/recepty.aspx?c=A090428­_120026_recep­ty_ves

před 2792 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Seznam.cz

Jak yuko. Kup cibuli, olej, zásobu rýže a rajč. protlaku nebo kečup a hlavně koření. Mrkev, pórek, celer, tyto nakrájej do sáčku a dej zamrazit. Jaké maso? Na rychlé dobré veškeré z kuřecího, cena za kg asi 56,– až 40,–.

před 2792 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
yuko

Přesně tak a ještě houbičky 🙂

před 2792 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek